Jobbet Backend utvecklare .NET till SEB i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Backend utvecklare .NET till SEB i Stockholm publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på en spännande resa, vara med på vår digitala förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik och arbetssätt och ta en roll inom utvecklingen av våra digitala mötesplatser på SEB? Nu söker vi dig som är en erfaren backend .NET/C# utvecklare i Winforms.


Om tjänsten
Du kommer framför allt att jobba med backend-utveckling av Säljstöd, men även andra frontapplikationer som används internt i SEB av våra kollegor. Här jobbar du tillsammans med andra specialister inom utveckling där vi ansvarar för alla delar av applikationerna. Vi både förvaltar och bygger nytt. Förvaltningen är i huvudsak i Windows forms och när vi utvecklar nya funktioner så bygger vi mikrotjänster och API:er. Teamet ansvarar även för byggen, deploy och övervakning och strävar mot Continuous Deployment av samtliga applikationer.

Vi arbetar enligt SAFe for teams där kollegor från IT, affär och operations organiseras i Tribes och Domäner. Du kommer att tillhöra ett agilt och affärsnära utvecklingsteam som består av utvecklare, testare, Scrummaster och produktägare. Här finns ett genuint engagemang och en vilja att samarbeta för att skapa de bästa kundupplevelserna. Vi sitter i ljusa och fina lokaler i Arenastaden, Solna.

Arbetsuppgifter
Hör från teamet: Hos oss får du varierande arbetsuppgifter, från gammalt till nytt med fritt ansvar och mycket självbestämmande. Hos oss kommer du lära dig hur en bank fungerar, hur vi jobbar med integrationer samt sätta dig in i ny teknik. Vi tror du kommer trivas om du söker en bra och pålitlig arbetsplats med modernt kontor och möjligheter till träning, utveckling och trevliga kollegor.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
För att lyckas i rollen så tror vi att du är en erfaren VB.NET och C# .Net Framework utvecklare som är van att jobba med Winforms samt SQL, Soap, Linq och mycket integrationer.

Det är meriterande om du också behärskar .NET Core, Angular, APIer, microtjänster och om du har erfarenhet inom Bank och finans. Även erfarenhet av JWT, SAML, OpenShift, Jenkins, Swagger, Postman och XML ser vi som meriterande.

Vi tror att du är nyfiken, uppskattar ständig kunskapsväxling och känner dig trygg i att ta egna initiativ. Du är mån om att fortsatt utveckla dina tekniska kunskaper, du trivs med att jobba i ett team tillsammans med andra och har ett serviceinriktat förhållningssätt gentemot din omgivning. Du gillar att arbeta inom agila metoder, du driver dina projekt i mål och är en duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning

Då vårt område är i förändring värdesätter vi ditt engagemang och förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar. Du behärskar det svenska och engelska språket väl, både i tal och skrift.

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Placering: Solna, Stockholm
• Kontaktuppgifter: Daniel Klasson.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
SEB is a leading Nordic financial services group, founded in 1856, guided by a strong belief that entrepreneurial minds and innovative companies are key in creating a better world. SEB is here to help them achieve their aspirations and succeed through good times and bad. Learn more about working at SEB https://sebgroup.com/career

Referens

15043416-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till