Jobbet Backend PHP-Utvecklare till Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Backend PHP-Utvecklare till Göteborg publicerad av Randstad AB

Jobbet utgår om 2 dagar
Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du få möjlighet att jobba med nyutveckling av en produkt som gör skillnad, en produkt med innovativa utvecklingsmöjligheter? Oavsett om du redan är en expert eller om du vill få in en fot inom PHP-utveckling kan detta vara rätt tjänst för dig.  Här väger din tekniska kompetens och ditt driv högre än din tidigare arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som brinner för PHP-utveckling och då främst backend-utveckling. Är du doern som trivs att jobba i självstyrande  och utvecklande team? Söker du efter en arbetsgivare i en platt organisation med familjär stämning? Då kan detta vara tjänsten för dig!

I den här rekryteringsprocessen samarbetar kunden med Randstad Technologies. Vår kund har valt att vara anonym, men för dig som går vidare i processen kommer mer information om slutkunden givetvis erbjudas. Blir du den som får tjänsten kan det bli aktuellt med både direktrekrytering eller hyrrekrytering dvs, där du är anställd av Randstad den första tiden men med ambitionen att bli övertagen av kund på sikt.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.ansvarsområde.

Som PHP utvecklare kommer du jobba med vidareutveckling av ett webbaserat journalsystem, en produkt som ska bidra till en bättre hälso- och sjukvård. Man jobbar projektbaserat och produktspecifikt utifrån ett Agilt arbetssätt. Eftersom utvecklingsarbetet till stor del är teambaserat bör du trivas i samarbete med andra och aktivt bidra till att uppnå gemensamma mål. 


arbetstider.

Heltid


kvalifikationer.

För att lyckas som PHP-utvecklare behöver du:

Krav:
 • PHP eller annan likvärdig programmeringsvana
 • Erfarenhet av Symfoni eller Laravel 
 • God samarbetsförmåga
 • Svenska och Engelska 


 Meriterande:
 • Erfarenhet/vana av att jobba i stora produkter eller system/integrationer med 
   hög komplexitet
 • Kompetens inom Continous integration (CI) och Continous deployment (CD)
 • Dokumenterad erfarenhet av PHP-utveckling
 • Kunskap inom testdriven utveckling (TDD) eller beteendedriven utveckling (BDD)
 • Behärskar objektorienterad utveckling, och har god förståelse för agila processer och metoder.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har ett stort engagemang, brinner för teknik och PHP-utveckling samt tar personligt ansvar. Egenskaper som noggrannhet, ödmjukhet och struktur är också viktiga ingredienser. Vi söker dig som trivs att jobba i team men som på samma gång har förmågan att arbeta självständigt.  Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med företaget i syfte att föra dig själv, produkten och företaget framåt. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2020-09-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Referens

201300697

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till