Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Backend Developer jobb i Lund på Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Backend Developer på Axis Communications

Backend Developer

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid

Är du en duktig utvecklare som gillar stimulerande teamarbete och varierande tekniska utmaningar? Nu har du möjligheten att vara med på en spännande resa för Axis Video Management System.

Hur vi jobbar
Vi är övertygade om att självgående team där alla individer kommer till tals är grunden i en innovativ arbetskultur. Hos oss bygger en stor del av vår succé på att vi är villiga att lyssna på och dela med oss utav alla idéer i syfte att förbättras och skapa bra lösningar för slutanvändaren. Vi ogillar byråkratiska hierarkier och anser att beslut ska i så stor utsträckning som möjligt tas av den/de som påverkas av beslutet.

Din roll och ditt nya team
Du kommer att arbeta med att utveckla Axis Video Management System (VMS) som knyter ihop Axis totala erbjudande av kameror, video recorders, desktop, web, mobilklienter samt cloud-tjänster. Vi är organiserade i små agila team som har helhetsansvar för hela utvecklingscykeln, från kravhantering, design, test och leverans hela vägen ut till kund. Vi arbetar med ständig förbättring och en viktig del är att tillsammans med teamet föreslå nya tekniker och förbättringar för att effektivisera både produkter, arbetssätt och CI/CD flöde. Vi utvecklar framför allt i C# och Go för att bygga våra applikationer och back-end tjänster för både Windows, Linux och Cloud miljöer.

Vem är du?
Vi söker dig som är en engagerad, nyfiken och prestigelös lagspelare som vill ta dig an nya utmaningar. Du ser vikten av att samarbeta med andra, dela kunskap och sätter stolthet i att leverera kundvärde med kvalitet. Du har en passion för att bygga applikationer med robust arkitektur och designa skalbara och flexibla back-end tjänster. Troligen har du en relevant högskoleutbildning och ett par års erfarenhet som mjukvaruutvecklare med goda färdigheter inom C#/.NET utveckling.

Bonuspoäng om du dessutom har kunskap inom något av följande områden:

  • Go
  • Typescript
  • OAuth standard
  • .NET Core
  • Molntjänster (AWS eller Azure)

Vår kultur
Är du en person som gillar att vara med där det händer, göra skillnad och bidra till att putta vår värld en bit i en positiv riktning så kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi jobbar hela tiden aktivt med vår kultur där laganda och att ha roligt är centrala delar.

Du ska gilla att jobba hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, företagsbonus, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och din alldeles egna Axis-cykel - för att nämna några.

Ready to Act?
Skulle du ha några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Marcus Wiedner på

+46 46 272 1800
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R-117466