Jobbet Backend-utvecklare till Avinode AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Backend-utvecklare till Avinode AB publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Om företaget

2002 tog tre Chalmerister sitt examensjobb till verklighet. De såg möjligheten att effektivisera handeln för uthyrning av privatjets. Mycket har hänt sedan dess och idag har Avinode den världsledande plattformen för uthyrning inom den privata flygindustrin. Bolaget har även tagit fram produkten Paynode som möjliggör snabba, enkla och säkra betalningar världen över.

Avinode strävar efter att alltid ligga i framkant gällande nyutvecklingen av tekniken, det är så de behåller sin marknadsposition som nr 1 och sina erfarna medarbetare.

Avinode har sitt huvudkontor i Göteborg och finns även representerat i USA med över 100 ”Noders”. Varje dag använder över 6000 air charter professionals produkten i deras dagliga arbete. 


Din roll som Back-End Utvecklare

I din roll som Backend-utvecklare hos Avinode kommer du vara en del av Engineering-teamet och vara delaktig i följande:

  • Arbetet sker i små Team på full-stack-sidan som säkerställer uppsättningen av strukturen på serversidan och skriver serverscripts och API:er för att möjliggöra Front-End och UX-Designernas lösningar.
  • Det dagliga arbetet består av att optimera servrarna för snabbhet och hastighet, implementation av säkerhetsstrukturer, generera återanvändningsbar kod och generera data storage lösningar.
  • Leverera best practices inom continious intergration och delivery.


Dina kvalifikationer

  • Gedigen förståelse inom JAVA
  • Erfarenhet av att arbeta i GIT och Jira
  • Kunskap för att bygga automatiska tester och performance/stability monitoring.
  • Engelska i tal och skrift

För att lyckas i denna roll har du gedigen erfarenhet av att ha arbetat med JAVA i komplexa miljöer. Du gillar att jobba agilt och i tvärfunktionella team, att delge och sprida kunskap genom par-programmering eller mob-sessions är något du ser fram mot.

Det är meriterande om du har förståelse och eller erfarenhet av att ha arbetat med JavaScript.


Vad företaget erbjuder dig

Vill du vara delaktig i ett världsledande bolag med duktiga medarbetare? Här får du chansen att omge dig av personer med stort intresse för det dom tycker är kul, utveckling.

Produkten uppdateras kontinuerligt för att Avinode ska behålla sin position som världsledande, och därför skapas nu ett fjärde Engineering-Team vilket gör att du kommer in samtidigt som flera andra nya och har möjligheten att vara med och påverka gruppdynamiken från start. Dessutom finns erfarna medarbetare på plats som jobbat i bolaget länge. Att arbeta på huvudkontoret innebär att du sitter nära besluten och CTO:n.  

Företaget har sitt kontor i den nya skrapan i Gamlestaden, Göteborg. Ett fantastiskt läge och kontor med resecentrum i byggnaden vilket gör det optimalt för att resa kollektivt.


Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid 100%, direktrekrytering

Plats: Göteborg

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Backend-utvecklare till Avinode intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Referens

needo65774

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till