Jobbet Backend-utvecklare till Visiba Care i Örebro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Backend-utvecklare till Visiba Care i Örebro publicerad av Academic Work

Heltid
Örebro

Arbetsbeskrivning

Med ambition att förändra vården och göra den mer lättillgänglig för allmänheten, grundades Visiba Care 2014. De senaste två åren har bolaget funnits på 33-listan som ett av Sveriges mest innovativa företag. Nu är vi på jakt efter en duktig backend-utvecklare som likt Visiba vill ta vården till nästa nivå. Academic Work har tidigare rekryterat flera utvecklare till Visiba och kan med säkerhet säga att du kommer till en arbetsplats med gemenskap, framåtanda och en längtan att tillsammans bygga en riktigt bra plattform för digitala vårdbesök.

Visiba Care växer så det knakar och det märks i deras tillväxtplaner på personalsidan där man planerar att gå från 20 till 40 anställda. Med en kraftigt ökande kundbas och stor efterfrågan på sina tjänster är man nu i behov av att förstärka Örebro-teamet med en backend-utvecklare inom C#.NET.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visiba Cares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Visiba Care.

Kandidatprofil


* Visibas mission är att skapa en bättre vård för alla. Här kommer du att ingå i ett 12 personer stort produkt- och utvecklingsteam.
* Tjänsten kräver god erfarenhet av C#/.Net, Entity Framework, MSSQL och ett arkitekturellt tankesätt. Som backendutvecklare kommer du att ansvara för att leverera konsumerbara api:er till klientutvecklare samt bygga integrationer med tredjepartssystem.
* Jobbet som backendutvecklare på Visiba Group är mer än bara kodning.
Du kommer att vara involverad i att bygga upp en ny plattform som påverkar hur människor konsumerar hälso- och sjukvård.

Tjänsten passar dig som vill vara en del av ett bolag i snabb rörelse.
Här kommer du verkligen få chansen att vara med och påverka och sätta din prägel på teamets fortsatta uppbyggnad. Företaget är snabbfotade och sätter stort värde i din förmåga att ta egna initiativ och stort ansvar.
Flexibilitet är en självklarhet såväl gällande arbetstider som möjligheten att arbeta hemifrån vid tillfällen då det krävs.

Vi söker dig som är en duktig backend-utvecklare, mer komplicerat än så är det faktiskt inte. Antingen har du arbetserfarenhet inom utveckling eller kan påvisa erfarenhet på annat sätt. Det viktigaste är att du är vass på att programmera i C# .NET, är passionerad inom utveckling och älskar att ställas inför ny utmaningar och problem.

Som person är du en lagspelare som gillar att komma fram till lösningar tillsammans med andra människor. Precis som Visiba, älskar du att ligga i framkant. Vidare tror vi att du är prestigelös i bemärkelsen att du vet dina begränsningar och gärna tar hjälp av dina kollegor när du kör fast. Ser du dig själv som lite av en nörd? Bra, vi är lika intresserade av dig så länge som du känner igen dig i ovanstående beskrivning.

Kodtester kommer att förekomma i rekryteringsprocessen.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Lön: Fast månadslön, individuell lönesättning
* Placering: Örebro
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15003860-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till