Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Backend - utvecklare inom .NET (C#) till ICA jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Backend - utvecklare inom .NET (C#) till ICA på Ada Digital

Backend - utvecklare inom .NET (C#) till ICA

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

.NET utvecklare som trivs i snabbrörliga och nytänkande miljöer – se hit! Vi söker dig till nystartat team inom ICA:s e-handel.

Vill du utveckla coola molnbaserade produkter som underlättar vardagen för många av ICA:s kunder? Teamet startades initialt som en startup i en innovationshub och produkterna har sedan starten 2018 vuxit med raketfart. För att möjliggöra ännu mer värde till ICA:s kunder ingår numera teamet som en del av ICA:s e-handelsavdelning.

VI ERBJUDER DIG

  • Vara med på en tillväxtresa! Vi kommer under 2022 börja lansera produkterna till ICA:s kunder och butiker runt om i Sverige
  • Jobba med teknik i framkant i ett framåtlutat och nytt team där det finns stora möjligheter att påverka arbetssätt och riktning framåt
  • Jobba med webbutveckling (.net core) samt möjlighet att bredda dig mot apputveckling (React Native)
  • Att bli en del av en organisation med familjär och hjälpsam kultur som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vi jobbar efter mantrat "ta ansvar och ge mandat". I din roll som backendutvecklare kommer du utveckla och förvalta en stabil och skalbar plattform som i dagsläget har tre tjänster:

  • En konsument app (ICA Pronto) samt en app för butik/restaurang (ICA Pronto Restaurang) där hanteringen av beställningar av måltider och plockvaror färdigställs.
  • En tjänst för obemannad butik (ICA To Go)

Alla tjänster är molnbaserade och körs i Microsoft Azure. Apparna är byggda i React Native och de webbaserade lösningarna i .NET Core och React.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra avdelningen Ecom som omfattar ca 50 personer uppdelade på sex tvärfunktionella och självbestämmande team. I ditt närmaste team finns andra backend- och frontendutvecklare, tech lead, app utvecklare, Produktägare samt testare. Vid behov finns även möjlighet att ta in UX och/eller visuell designer.
På ICA vill vi ligga i teknisk framkant! Därmed ges vi utrymme två dagar i månaden för att kunna lära oss nya tekniker, verktyg och framföra nya spännande idéer.

ICA Sveriges moderna kontor ligger i Solna nära Mall of Scandinavia. Vi har en fin matsal, gym och motionsstationer. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att fortsätta jobba hemifrån men även träffas på kontoret.

MER OM DIG

Vi söker dig som är en problemlösare och vill vara med på en spännande tillväxtresa. Du lockas av möjligheten att få komma in i ett team där inte allt är satt utan där det finns stora chanser att påverka både produkt som arbetssätt framåt. Du har din bas i .NET (C#) men gillar också teknik överlag där du tycker att React, molntjänster och Microservices är extra spännande. För dig är det en självklarhet att jobba med helheten och van att jobba utifrån tanken att "You Build It, You Own It".

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 495FC45296EC4BCC9B67947A9F07A2A2