Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Back Office medarbetare till Kylma AB job in Stockholm at Recruitive AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Back Office medarbetare till Kylma AB på Recruitive AB

Back Office medarbetare till Kylma AB

Recruitive AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Om tjänsten
Recruitive hjälper nu Kylma AB i rekryteringen av en Back Office medarbetare till deras huvudkontor i Spånga. Jobbar du med kundtjänst och administartion och är redo för nästa steg i din karriär? Då är detta rollen för dig. I rollen som Back Office medarbetare ansvarar du för planering och kommunikation gällande Kylmas leveranser gentemot leverantörer och kunder. Du kommer att vara en viktig del i kundrelationerna och vi letar efter någon som alltid strävar mot att ha nöjda kunder. Du kommer att jobba mycket med telefonen som verktyg för att säkerhetsställa att alla leveranser blir så smidiga som möjligt för både leverantörer och kunder. Du kommer i rollen även att ha ett nära samarbete med inköpsteamet. Detta är en bred roll där du får jobba med många olika saker och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Dina arbetsuppgifter
För rollen som Back Office medarbetare ser vi gärna att du har en vilja av att hjälpa. Du har flera års erfarenhet från arbete inom exempelvis kundtjänst och/eller administration. Du har en god förståelse för kundrelationer och kundflöden.

Huvudsakliga uppgifter
- Ansvarig för att följa upp leveranser från olika leverantörer i Sverige och Italien
- Sköta planeringen och kommunikationen gentemot kunderna
- Föra dialoger tillsammans med leverantörer

Din profil
Personliga egenskaper
Vi söker en person som är social, driven, strukturerad och har lätt att samarbeta med andra personer samt brinner för problemlösning. Som Back Office medarbetare på Kylma AB har du många kontakter, vi söker därför dig som har ordning och reda med god kommunikativ förmåga. Du måste vara en lagspelare men också bekväm att arbeta självständigt.

Om företaget
Kylma AB med, huvudkontor och centrallager I Spånga, är Sveriges ledande agenturföretag för komponenter frys-kylteknik, värmeåtervinning, värmepumpar och komfortteknik. Kylma har även försäljningskontor och hämtlager i Västberga, Göteborg, Malmö, Jönköping, Västerås och Sundsvall. Som komplement till försäljningsorganisationen finns dessutom en central teknisk avdelning specialiserad på produkt och tillämpningsteknik.
Kylma samt 3 systerbolag ingår i Beijer Ref som är en koncern som har kunder över större delen av världen med ett brett utbud av produkter inom kommersiell och industriell kylning, samt värme och luftkonditionering. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap-segmentet. Koncernen har cirka 3 700 anställda som arbetar i 36 länder. Huvudkontor ligger i Malmö. Med helägda dotterbolag i Europa, Afrika, Asien och Oceanien är Beijer Ref en av världens största kylgrossister.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Kylma AB med Recruitive.
Intervjuer och urvalsprocessen kommer att pågå, så skicka oss din ansökan så snart som möjligt.

Om oss
Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!

 

Rekommenderade jobb

Back Office medarbetare till Kylma AB
Recruitive AB Stockholm Heltid
Administratör sökes till Cytiva (50%)
Poolia Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Redovisningsekonom till statlig myndighet i Stockholm
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 4393