Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Back-Office / Projektkoordinator / Administration jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Back-Office / Projektkoordinator / Administration på Bravura

Back-Office / Projektkoordinator / Administration

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en driven person som älskar att vara bryggan mellan kunder och kollegor? Trivs du i en koordinerande roll med ett stort ansvarstagande? Söker du en variationsrik arbetsdag där du får inta en nyckelposition i ett dedikerat team? Nu söker Somfy en back-office och här får du möjligheten att arbeta tillsammans ett härligt team!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Somfy.

Om företaget

Från den första rulljalusimotorn, som utgjorde slutet för vevhandtaget, till smarta hem-lösningar, har Somfy spenderat de senaste 50 åren med att hjälpa till att göra livet enklare för miljoner användare runtom i världen. Varje dag föreställer företaget sig morgondagens hem för och tillsammans med dig; bekvämare, mer ansvarstagande och säkrare. Somfy skapar nya, pålitliga och hållbara lösningar som ger ett bättre liv och ökat välbefinnande. Företaget är idag världsledare på motorer för solskydd och har dessutom lösningar inom säkerhet och smarta hem. I Sverige omsätter Somfy 100 MSEK och har cirka 20 anställda med kontor i Malmö och Bromma.

Nu söker kontoret i Bromma en driven Back-Office för att stärka upp teamet som idag består av fem härliga kollegor som präglas av en familjär och öppen kultur.

Arbetsuppgifter

I rollen som Back-office ansvarar du för främst för projektadministration och operativa uppgifter. Du övervakar projektplaneringen för att säkerställa ett effektivt och smidigt genomförande av projekten. Vidare är du huvudkontaktpersonen mot Somfys kunder angående tekniska frågor, offerter och projektstöd. Du har ett tätt samarbete med säljteamet, servicetekniker och andra interna avdelningar. Följande arbetsuppgifter ingår även i rollen:

• Att vara ansvarig för försäljnings- och serviceadministration.
• Utföra beräkningar och skapa schematiska ritningar utifrån specifikationer och projektplaner.
• Du övervakar nya projekt via databaser och kontaktar proaktivt beslutsfattare som arkitekter, konsulter, investerare och entreprenörer.
• Du bistår i planeringen av serviceteknikerna.

Du är en del av ett team på fem härliga kollegor med stort engagemang och rapporterar till Channel Manager Project Business Sweden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Tidigare arbetslivserfarenhet av liknande roll
• Stort tekniskt intresse
• Erfarenhet av projektkoordinering är meriterande
• Förståelse för el är meriterande
• Obehindrad i svenska och engelska, i tal såväl som skrift

Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med nya idéer och perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna innan du sätter igång. Därtill lyssnar du in andra och har lätt för att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Bromma
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektkoordinator, projektadministratör, projekt, koordinering, koordinator, projektkoordinering, projektarbete, administration, administrativ support, heltid, Stockholm

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3579401