Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

B2B säljare inom IT till Dustin Group jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
B2B säljare inom IT till Dustin Group på Academic Work

B2B säljare inom IT till Dustin Group

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du ett sinne för sälj och brinner för att stärka kundrelationer? Lockas du av tanken att få utlopp för ditt IT-intresse på ett av Nordens ledande företag inom teknik och IT? Nu söker Dustin Group en driven B2B säljare till sin verksamhet i Stockholm som ska ha sitt primära fokus i arbete med försäljning av Adobe Creative Cloud till företag. Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Dustin Group är en av Sverige och Nordens ledande IT partners, och erbjuder IT-produkter och tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. I denna roll kommer du ha ditt fokus i B2B verksamheten.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start 1 december och sträcker sig under ett år. I rollen som säljare på Dustin har du stort driv och engagemang för arbete med långsiktiga kundrelationer och har erfarenhet inom försäljning sedan tidigare. Du kommer arbeta utifrån den befintliga kundkatalogen och arbeta med att uppgradera kunder till Creative Cloud i processen att lyfta kundbasen till denna plattform. Rollen innefattar primärt arbete över telefon men även fysiska möten med kunderna på sikt. På Dustin finns även experter inom Adobe du kommer ha möjlighet att nyttja dig av för att bättre sätta dig in i rollen. Rollen är en perfekt inkörsport till licensförsäljning då du kommer att ges en utbildning som mynnar ut i en Adobe licens.

Arbetsuppgifter
I rollen som säljare hos Dustin kommer du att:

* Kontakta Dustins kunder som köpt Adobe sedan tidigare och uppgradera dessa till Creative Cloud
* Inom området ovan, jobba med att förstärka kundrelationerna till Dustins nuvarande B2B kunder i hela landet
* Sitta i avstämningsmöten med Adobe på veckobasis
* Vid behov, åka ut till kunder i Stockholmsområdet

Vi söker dig som

* Har en avslutad gymnasieutbildning
* Har ett tekniskt intresse
* Har arbetslivserfarenhet av utgående samtal och försäljning tidigare
* Har körkort
* Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl i tal och skrift

Det är meriterande om du:
* Har arbetslivserfarenhet av försäljning inom IT
* Har arbetat med Dustins produkter tidigare
* Har arbetat i Creative Cloud och/eller Document Cloud

För tjänsten värderar vi de personliga egenskaperna högt där vi söker dig som är:
* Driven i ditt arbete gentemot kunder
* Relationsbyggande
* Noggrann

Vidare drivs du av att arbeta med människor genom relationsskapande och besitter en social och kommunikativ förmåga samt är framåt som person. För att lyckas i rollen är du samtidigt noggrann, ansvarstagande och självgående. Detta genom ett ordentligt driv med viljan att lära och föra arbetet framåt med ett resultatorienterat sinne.

Övrig information

* Start: December
* Omfattning: Heltid
* Placering: Nacka
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dustins önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster. Dustin hade drygt 900 medarbetare och omsatte ca 12,5 miljarder svenska kronor räkenskapsåret 2018/19. Drygt 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden. Dustin Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015 och har huvudkontor i Nacka, Stockholm. Dustin fungerar som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov. Bolaget erbjuder cirka 255 000 produkter med tillhörande tjänster där Dustins medarbetare hjälper kunderna att hitta rätt lösning.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059018-SE