Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Apply to this job.
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
B2B-säljare sökes till Malta! at StudentConsulting

B2B-säljare sökes till Malta!

StudentConsulting Linköping, Östergötlands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du en vass säljare med tidigare erfarenhet av B2B-försäljning? Trivs du på varmare breddgrader och vill bosätta dig på Malta? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Fortis grundades 2015 och har sedan dess vuxit till en outsourcingtjänst att räkna med. Fortis tillhandahåller tjänster som försäljning, mötesbokning, kundtjänst och andra administrativa tjänster. Vi söker nu en säljare till Fortis som kommer arbeta med varma leads. Din uppgift som säljare blir att stänga affärer med företag som vill ha hjälp med sin redovisning. Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du är redo att börja arbeta redan nu. Anställningen inleds med 6 månaders prövotid som sedan blir tillsvidare. Som säljare placeras du på Malta, den första tiden bor du förslagsvis på hotell eller airbnb då du får möjlighet att bekanta dig med området. Sedan får du hjälp via mäklare att hitta eget boende. Som säljare på Fortis blir du en del av en organisation med korta beslutsvägar, där lönsamma och hållbara idéer uppmuntras. Du välkomnas in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och positiv atmosfär på arbetsplatsen.

Fortis är mån om sina anställda och tillhandahåller regelbundet kompetenshöjande utbildningar och löpande coachning. Lönen består av en fast garantilön och en rörlig bonusdel.

Detta söker vi:

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av B2B-försäljning. Som person är du stresstålig och har starka kommunikationsegenskaper. Du arbetar målinriktat med fokus på att etablera goda kundrelationer. Eftersom rollen innebär mycket samverkan är det viktigt att du är lyhörd, kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Låter detta intressant? Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Ansökningarna kommer att bearbetas löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Apply to this job.
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 56026