Jobbet B-chaufförer sökes för utkörning av matkassar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

B-chaufförer sökes för utkörning av matkassar publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill jobba extra med att köra ut matkassar? Har du B-körtkort och vana av att köra bil i Göteborg? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort nationellt företag inom lager och logistik.

Arbetet innebär att köra ut matkassar till kunder runt om i Göteborg. Detta görs på måndagkvällar 16.15-21.15 och du bör därför vara tillgänglig för jobb då. Utöver måndagar finns det möjlighet att jobba fler dagar i veckan, men då med leverans/hämtning av andra typer av varor. Jobbet sträcker sig över sommaren och därefter. Varje arbetspass utgår från vår kunds terminal i Högsbo. Uppdraget startar så fort vi hittat rätt kandidat.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Köra ut matkassar till kunder runtom i Göteborg
- Ge transportservice gentemot kunder, dvs hämta/leverera gods
- Sortera, packa, lossa och lasta gods.
Innan uppstart av tjänsten är du med på ett pass som upplärning.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på denna tjänst.

Detta söker vi:

Du som söker måste ha B-körkort, stor vana av bilkörning i Göteborg, bra lokalkännedom och gärna tidigare erfarenhet av arbete som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du studerar eller har en annan sysselsättning. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Låter det intressant? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Du kommer vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42973

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till