Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

B-chaufför till företag i Malmö med start omgående! jobb i Malmö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
B-chaufför till företag i Malmö med start omgående! på Uniflex

B-chaufför till företag i Malmö med start omgående!

Uniflex Malmö Heltid
Jobbeskrivning
Är du i början på din karriär och har precis kommit in i arbetslivet? Vill du vara med på en spännande resa och utvecklas tillsammans med ett växande företag? För kundsräkning söker vi nu efter distributörer för start omgående hos kund. Som distributör har du en viktig roll inom företaget då du är företagets ansikte ut mot kunderna. Dina arbetsuppgifter består av att distribuera produkter till kunder i området och utföra den service som ingår på plats hos kunderna. Det geografiska arbetsområdet är Malmö med omnejd.

Personliga egenskaper
För att bli framgångsrik i tjänsten som distributör behöver du ha stort intresse för service. Du trivs med att utveckla befintliga kunder och är en klippa på att vårda kundrelationer. Som person är du utåtriktad och sprider en positiv energi runtomkring dig. Du kan hantera stress på ett professionellt sätt och trivs i en roll där du hanterar många bollar i luften samtidigt. I tjänsten kommer det förekomma en del tunga lyft och ställer därför krav på god fysisk form. Krav för tjänsten är B-körkort samt att man kan tala svenska. Stor viktigt kommer läggas vid personlig lämplighet och engagemang. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet från liknande tjänster eller branscher sedan tidigare men inget måste.


Tjänsten är en rekrytering och rätt kandidat kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Det är en heltidstjänst tillsvidare med start omgående. Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57033