Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Cloud Engineer jobb i Vadstena på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Cloud Engineer på Framtiden

Cloud Engineer

Framtiden Vadstena, Östergötlands län Heltid

Vill du arbeta med digital transformation i ett globalt
bolag med lokal närvaro och innovativ företagskultur?

Om ja, tveka inte att ta nästa steg in i framtiden med oss.


Vid Vätterns östra strand ligger pittoreska Vadstena med kullerstensgator och välbevarade gamla trähus. Vadstena är en av världens pilgrimsmål och hit kommer besökare från hela världen för att besöka klostret och för att vandra. Här finns tillgång till mycket vacker natur såsom Tåkern, den vidsträckta Östgötaslätten och många kulturella sevärdheter. Det var här Gustav Vasa utsågs till riksföreståndare för 500 år sedan. Kan du höra historiens vingslag?

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Azure Engineer är du en viktig person i ett internationellt team där du kommer att jobba med design, implementation, transformation, säkerhet, drift, support och optimering av företages molnmiljö som bygger på Microsoft 365 och Azure. Du kommer också jobba med att driva och utveckla digitala lösningar och hela molnplattformen framåt. Idag består teamet av tre personer, Head OF IT, en kollega lokalt och en i Tyskland. Det kommer finnas möjlighet att jobba remote en del av veckan.

OM EWAB
EWAB är en global leverantör av materialflödessystem som finns representerat i 10 länder på fyra kontinenter. The EWAB Group har idag 160 anställda, varav cirka 40 personer arbetar i Vadstena. EWAB hjälper sina kunder med att effektivisera och automatisera sitt materialflöde, bland kunderna hittar du flertalet av världens ledande biltillverkare och deras underleverantörer. EWAB finns tidigt med i kundernas investeringsprojekt och hjälper till med allt från konsultativ försäljning, till design, bygg och implementering av nya materialflödessystem

EWAB startade 1970 i Vadstena som ett litet automationsföretag och är än idag ett familjeföretag. Det märks tydligt i den positiva, innovativa och hjärtliga företagskultur som präglar bolaget med gemensamma aktiviteter, luncher och korta beslutsvägar.

DIN PROFIL
Vi söker efter dig som har kunskaper eller erfarenhet inom Azure och Microsoft 365 – där du alltid har användarna i fokus för din lösningar. Du ser dig själv vidareutvecklas på ett företag som påbörjat sin digital transformations resa och har med dig nyfikenhet för ny teknik såväl som ett driv att arbeta mot teamets uppsatta mål. Du är noggrann, entusiastisk, nyfiken och arbetar för att skapa god kvalité i det du levererar. Trivs i en miljö där det är högt i tak, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete med engagemang och eget driv. 

OM FRAMTIDEN

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi
vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor
att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt
talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.


VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Vadstena, Östergötland
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid 

KONTAKTPERSON
Unn Thorén
Personalansvarig Framtiden AB
073-500 87 37
[ Link removed ]

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000055998741