Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Azure Engineer jobb i Vadstena på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Azure Engineer på Framtiden

Azure Engineer

Framtiden Vadstena, Östergötlands län Heltid

Vid Vätterns östra strand ligger pittoreska Vadstena med kullerstensgator och välbevarade gamla trähus. Vadstena är en av världens pilgrimsmål och hit kommer besökare från hela världen för att besöka klostret och för att vandra. Här finns tillgång till mycket vacker natur såsom Tåkern, den vidsträckta Östgötaslätten och många kulturella sevärdheter. Det var här Gustav Vasa utsågs till riksföreståndare för 500 år sedan. Kan du höra historiens vingslag?

OM FÖRETAGET
Här i Vadstena startades vårt kundföretag EWAB, redan 1970, i ett garage. Sedan dess har man vuxit och finns nu representerat i 10 länder på fyra kontinenter. I 50 år har man byggt och utvecklat automation för materialflöden, bland annat för bilindustrin. Stämningen är god och hjärtlig bland de 36 anställda i Vadstena. Man känner varandra väl – som man ofta gör i en småstad – och skojar och skrattar mycket. Företaget prioriterar sin personal. Detta visar man bland annat med att bjuda på frukost och subventionera luncherna. Man har också mycket gemensamma aktiviteter som till exempel AW.

Kanske bor du redan i Vadstena, bor inom pendlingsavstånd eller tycker att det låter lockande att bo i en småstad, och lugnet det medför? Är du dessutom en rutinerad Azure Engineer så har du nu möjlighet att få en riktigt bra arbetsgivare. Följ med redan från start på deras resa in i molnet, det vill säga deras digitala transformation och cloudmigrering!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att få en gedigen introduktion och lära dig allt om företagets produkter genom att vara med och skruva, bygga och meka i produktionen och få en två veckor lång introduktion på IT-avdelningen. Idag består IT-teamet av tre personer; Head of IT, en kollega lokalt och en i Tyskland. EWAB tittar nu på nya digitala lösningar för att fortsätta vara en attraktiv affärspartner och det är här du kommer in i bilden med din kunskap och erfarenhet av Azure. Du kommer att sätta en basarkitektur och äga samt förvalta denna. Till hjälp kommer du att ha de övriga i teamet som jobbar tajt tillsammans.

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen behöver du ha 2-3 års erfarenhet av Azure och Microsoft 365-portföljen. Du kan ha en utbildning med dig men kan också vara självlärd. Du pratar och skriver engelska med lätthet, är van att jobba självständigt och är inte rädd för att ta initiativ. Du är positivt lagd, är lyhörd, ärlig och lösningsorienterad.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.

Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Vadstena, Östergötland
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid 

KONTAKTPERSON
Unn Thorén
Personalansvarig Framtiden AB
073-500 87 37
[ Link removed ]

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000055998741