Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Azure AD tekniker/specialist till SEB i Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Azure AD tekniker/specialist till SEB i Stockholm på Ada Digital

Azure AD tekniker/specialist till SEB i Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Utveckla våra identitet- och behörighetslösningar som Azure AD tekniker och bidra till SEB:s digitala framåtmarsch!

Vi på SEB är en ledande finansiell aktör och leverantör av banktjänster, och dessutom en av de största arbetsgivarna inom IT i Norden. Hos oss välkomnas du in i en miljö som kännetecknas av innovation och samarbetsförmåga, med det gemensamma målet att driva SEB framåt. I rollen som Azure AD tekniker kommer du utveckla och bygga bankens globalt täckande domäninfrastruktur.

Om du som oss vill göra skillnad för våra kunder och kollegor är du varmt välkommen till oss i AD-teamet!

OM JOBBET

Ihop med AD-teamet arbetar du för att utveckla och stötta både regionala samt globala initiativ inom SEB. Detta innebär underhåll av befintlig AD-plattform, men framför allt som drivande i uppbyggnaden av Azure AD. Du jobbar i vår enterprise-miljö där du bygger och underhåller on-premise plattformen och tar ett stort ansvar i moderniseringen som sker i Azure AD.

Vårt område är högt prioriterat och en viktig del av SEB:s framgång. Genom vår delade passion och expertis är vi med och sätter den strategiska riktningen i bankens tekniska transformation.

Ditt team

Du tillhör AD-teamet, en del av den större Windows-grupperingen. Arbetet är varierande då vi hjälper både interna och externa intressenter med rådgivning i olika projekt, på nationell och internationell nivå. Vi skulle beskriva oss själva som samarbetsvilliga, öppna och starka i våra olikheter – vår förhoppning är även du gör det efter vi har fått träffas! Vi testar och utvärderar nya tekniker och verktyg som kan vara värdefulla för oss kontinuerligt för att bibehålla en modern plattform.

SEB sitter i moderna kontor bredvid Mall of Scandinavia i Solna. När vi inte jobbar på distans finns det restauranger, företagsgym och möjligheter att vara med i olika föreningar och hackatons.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du trivs i din roll som tekniker samt är en nyfiken person som är öppen för att testa nya saker och utveckla dig själv, både personligt och tekniskt. Du delar öppet tankar och åsikter i arbetsgruppen.

Din tekniska kompetens ligger inom Microsoft-infrastrukturen för att hantera identiteter och behörigheter, där du har arbetat med Azure AD arkitektur och lokala Active Directory-lösningar. Kunskap i Powershell eller andra scriptspråk är meriterande. Förmodligen har du även kunskaper om PAW, MFA, ADFS och PKI.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

[ Link removed ]

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 79425F4CF59C43D5828C30235F6D2BF5