Jobbet Axel Johnson söker en Exekutiv Assistent till Affärsledningen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Axel Johnson söker en Exekutiv Assistent till Affärsledningen publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Exekutiv Assistent till delar av Koncernledningen. Tjänsten är nyinrättad och syftar till att assistera COO, Affärsutvecklingschef samt Novax VD. Axel Johnson bygger och utvecklar lönsamma verksamheter inom handel och tjänster på den europeiska marknaden, med tyngdpunkt i Norden. Vi är ett familjeföretag som drivs i fjärde och femte generationen och vi styrs av ett tydligt värdegrundsarbete där hållbarhet och långsiktighet är viktiga hörnstenar. Huvudkontoret är beläget i centrala Stockholm och här har vi en informell och trivsam stämning som präglas av professionalitet, kvalitet och leverans. Se gärna vår introduktionsvideo genom att följa denna länk; 
https://vimeo.com/286123813

Om rollen
Som Exekutiv Assistent på Axel Johnson är du en mycket viktig resurs som stöttar och bistår koncernledningen i vårt dagliga arbete. Rollen är en viktig och central funktion för att få allt att gå ihop och ställer höga krav på service och kvalitet. I denna tjänst ingår bland annat följande arbetsuppgifter;

  • Proaktivt arbete med kalender och mejl, mötesbokningar, uppföljningar, to do´s och kontakter internt såväl som kundrelationer, sköta beställningar, etc.
  • Planera och koordinera komplexa resor samt göra scheman, fixa med kringarrangemang, ta fram material samt proaktivt boka möten av intresse
  • Researcharbete kring bolag, sammanställningar och materialinbindning
  • Planera och koordinera större och mindre events och konferenser
  • Support inför styrelsemöten, skriva ut och redigera i material etc.
  • Generell support och hantering av ad hoc uppgifter

I denna tjänst arbetar du brett med koordinering och administration samt driver ofta egna projekt vid sidan om det dagliga. Det är en roll som förutsätter god samarbets- och lösningsförmåga, noggrannhet, hög integritet, lojalitet, god kommunikationsförmåga och proaktivitet. Du arbetar självständigt och är van att ta ägarskap över dina uppgifter. Samtidigt är det viktigt att du trivs i samarbete med övriga assistenter och är van att stötta upp där det behövs.

Vem är du
Som person har du lätt för att anpassa dig till olika situationer och människor och du har en professionell attityd där problemlösning är en del av dina dagliga utmaningar. För att passa in i kulturen har du ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och i grunden en positiv inställning till dig själv och dina kollegor. Du är en ambitiös och ödmjuk person och lägger inte prestige i vad du för stunden arbetar med. Vi arbetar ofta i högt tempo där verksamhetens behov styr din arbetsdag och ibland ställs krav på möjlighet att ställa upp med kort varsel utanför arbetstid varför du bör vara flexibel och anpassningsbar.

Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning, gärna kompletterad med en eftergymnasial utbildning t ex inom administration eller service. Du har omkring fem års erfarenhet av kvalificerat assistentarbete och är van att uttrycka dig obehindrat i skrift och tal både på svenska och engelska. Vi arbetar i PC-miljö och ser gärna att du har goda kunskaper i Office-programmen.

Ansökan
Är du den vi söker som med stort engagemang vill vara med på Axel Johnsons spännande resa framöver ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet i denna tillsättning och kommer att göra urval och intervjuer löpande.

I denna rekrytering arbetar Axel Johnson med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering, via e-mail; susanne.waering@jurek.se.


Referens

2BBF41C9A5F8446DBDAF3C1EFAECAE02

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till