Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

AX-specialist till APL i Stockholm, Malmö, Göteborg & Umeå jobb i Kungens Kurva på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
AX-specialist till APL i Stockholm, Malmö, Göteborg & Umeå på Randstad AB

AX-specialist till APL i Stockholm, Malmö, Göteborg & Umeå

Randstad AB Kungens Kurva, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med och göra skillnad varje dag och bli del av en samhällsviktig verksamhet? Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse för IT och vill vara med och ta ansvar och bli en viktig del av vår IT-avdelning. Gillar du att arbeta i en platt organisation där du har stora chanser att påverka samt driva och leda projekt för IT-stödsystem, då kan rollen som AX-specialist hos oss vara rätt för dig!  


ansvarsområde.

I rollen som AX-specialist kommer du arbeta med att vara stöd för verksamhetens största och viktigaste system. Du kommer hjälpa verksamheten att använda affärssystemet på bästa sätt, utbilda i och förbättra funktionaliteten. Du kommer arbeta mot leverantören, beställa utvecklingsarbeten och stötta vid incidenter, men det största fokuset ligger på vidareutveckling av affärssystemet. Du föreslår, specificerar, planerar och genomför förändringar och förbättringar. Vidare arbetar du operativt genom att stötta och lösa komplexa ärenden som vår support behöver hjälp med. Du blir vår expert inom ändringsärenden relaterade till AX och hjälper till med att utforma de bästa lösningarna. Som AX-specialist hos oss på APL arbetar du nära verksamheten och ser till att samarbetet mellan våra leverantörer och vår verksamhet fungerar bra. 
 
Idag finns det totalt 19 personer på IT-enheten som är uppdelat i två områden. Ett område för drift samt ett område för utveckling, digitalisering, projektledning, IT-säkerhet/arkitektur och förvaltning. Tjänsten som AX-specialist ingår i den sistnämnda där det ingår fem personer, varav tre är AX-specialister. Dessa personer finns fördelade i Umeå, Stockholm och Göteborg. 


kvalifikationer.

Vem är du?
 
Du har tidigare arbetat i en bred IT-roll och är van att hantera många kontaktytor, gärna som konsult där du stöttat tillverkande bolag eller bolag inom regulatoriskt styrda branscher. Du har en god pedagogisk ådra och arbetar på ett strukturerat sätt både självständigt och i team. 
 
Vi ser gärna att du har ett intresse av läkemedelsbranschen och drivs av att göra nytta för samhället. APL är i ständig förändring och därav ser vi gärna att du trivs i en rörlig organisation med högt tempo. Du har ett brett tekniskt kunnande som bidrar till att du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden och kommer med nya lösningar på ett proaktivt sätt. 
 
Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med dig på lång sikt, genom goda utvecklingsmöjligheter och chans att påverka APLs digitala framtid.
 
Krav:
 
  •  Akademisk utbildning inom IT, alternativt mångårig erfarenhet inom IT-området som bedöms likvärdig 
  •  Minst 3 års erfarenhet från liknande roll med fokus på affärssystem 
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska 
 

Meriterande:
 
- Kunskap av affärssystemet Dynamics AX 2012 
- Van att arbeta med leverantörer 
- Erfarenhet från konsultyrket   
- Erfarenhet från tillverkande bolag  
- Erfarenhet från läkemedelsbranschen eller annan regulatorisk styrd bransch 


ansökan.

Vi erbjuder

APL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. Affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande – det är vår gemensamma värdegrund. För oss är detta inte tomma ord utan genomsyrar vår verksamhet i allt vi gör.  För att du ska trivas bör dessa värderingar även passa in på dig. Alla medarbetare hos oss har en individuell utvecklingsplan och tydliga mål som kontinuerligt följs upp. Detta ger var och en möjligheten att påverka sin egen situation och bidra till vår gemensamma utveckling.
Vi erbjuder bl a friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete med mera.

Omfattning: Tjänsten är på heltid, 40 timmar per vecka. Det är tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag: 2021-08-31. Vi arbetar med löpande urvalsprocess och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka inte, skicka din ansökan snarast möjligt.
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Rhönnstad, 072-987 27 54, [ Email address blocked ]

Övrigt
Placeringsort för denna tjänst är  Stockholm, Umeå, Göteborg eller Malmö.
Innan ev. anställning kommer du att få göra ett alkohol- och drogtest samt görs en bakgrundskontroll.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på APL!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201350896