Jobbet Avtalskoordinator har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Avtalskoordinator publicerad av ICA

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Gillar du att arbeta med affärsnära administration som kännetecknas av kvalitet och en hög servicenivå? Vill du jobba på ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandeln? Vill du vara en del av en stor koncern men samtidigt få fördelarna av att jobba i ett mindre och dynamiskt företag?

ICA Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag inom detaljhandel. Den övergripande uppgiften är att säkra ICAs långsiktiga behov av rätt lokaler på rätt platser. När vi på ICA Fastigheter bygger butiker och utvecklar nya kvarter förändras platser och samhällen runt omkring. Vi skapar platser som gör skillnad. Tillsammans gör vi, dina 110 kollegor på ICA Fastigheter och 1 300 ICA-handlare varje dag lite enklare för många människor.

Vi söker nu en noggrann och strukturerad Avtalskoordinator till avdelningen Avtalsadministration. Avtalsadministration ansvarar för hyres- och avtalsadministration före, under och efter avtalstiden.

ICA Fastigheteter erbjuder dig en central och viktig roll där du säkerställer att uppsägningar och framskrivningar hanteras på ett korrekt sätt. Du arbetar affärsnära och i samarbete med bl.a. Avtalsansvariga, Avdelningschefer och Affärsområdeschef.

Arbetsuppgifter

Som Avtalskoordinator hos oss arbetar du främst med avtalsrelationer i inhyrda lägen. Tjänsten är placerad på ICA's kontor i Västerås och du kommer att ingå i ett team bestående av 10 personer. Det förekommer resor till övriga kontor där ICA Fastigheter finns representerade.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är;

  • Handlägga och administrera uppsägningar samt bevaka ärenden i hyresnämnden
  • Handlägga och bevaka framskrivningar till investeringskommittéer
  • Ärendehantering och avstämningar tillsammans med Avtalsansvariga och Avtalsekonomer
  • Bistå och avlasta Avtalsekonomer vid arbetstoppar
  • Agera support och stöd för affärsområdet och bolaget i fastighetsadministrationsfrågor
  • Delta i avdelningens utveckling och digitalisering
  • Bidra till kontinuerlig förbättring av våra administrativa processer för att skapa möjligheter att möta den höga förändringstakten inom bolaget och omvärlden.
  • När utrymme ges även arbetsplatsfrågor samt andra för avdelningen förekommande arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom administration och/eller ekonomi, gärna i en dynamisk miljö. Du trivs i en administrativ roll med många kontaktytor och du bör ha lätt för att bygga goda relationer då rollen innebär samarbete och kontakt med övriga delar av bolaget och ICA Gruppen. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller kunskap inom lokalhyresjuridik, samt en för tjänsten relevant utbildning.

Som person är du självgående och gillar att planera och strukturera ditt arbete. Du levererar alltid med noggrannhet och kvalitet. Vi har för närvarande en hög takt av utvecklings- och förbättringsprojekt framförallt inom systemstöd, digitalisering och automation och det är därför bra om du är en erfaren systemanvändare. Vi arbetar främst i Office 365 samt fastighetssystemet Property Management. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en affärsmässighet i ditt tänk och förmåga att hantera snabba förändringar.

Kontakt

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Paulina Schönning, Avtalsadministration, på tel.nr 072-220 13 43

Sista dag för ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 8 december 2019. Urvalet kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Läs mer om ICA Fastigheter på www.icafastigheter.se och ICA Gruppen på www.icagruppen.se.

Referens

R0009489

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till