Jobbet Avtalshandläggare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Avtalshandläggare publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du en administratör med erfarenhet inom avtalshantering? Har du dessutom vana av att arbeta med miljö eller infrastruktur? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Just nu söker vi nämligen en konsult som kommer att arbeta som avtalshandhandläggare hos Vattenfall för ett uppdrag på minst 6 månader. Tjänsten är på heltid och är med placering på huvudkontoret i Solna. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen kommer du att arbeta inom Vattenfall Services Nordic AB och tillhöra avdelningen Miljö och Tillstånd. Totalt arbetar cirka 20 medarbetare inom området och är placerade på olika kontor. Avdelningens främsta ansvar är hantering av avtal och tillstånd för nyanslutningsärenden och markupplåtelseavtal.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna innebär att sköta tillstånd från kommun och länsstyrelse gällande bland annat strandskydds-dispenser, bygglov, rivningstillstånd, tillstånd för intrång i natur-/kulturreservat och vattenverksamhet. Det ingår även att hantera tillstånd från olika myndigheter och berörda organisationer samt polistillstånd och informationsbrev.

Vem är du?
Tjänsten kräver minst avslutad gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet inom avtal- och tillståndshantering inom infrastrukturprojekt. Alternativt att du har vidare utbildning och en examen från högskola eller universitet med inriktning mot miljö eller fastighetsrätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med infrastrukturprojekt och/eller har arbetat med fastighetsrättsliga frågor, plan- och bygglagen. Har du dessutom kunskaper i ArcGIS är det fördelaktigt. Som person är du strukturerad och serviceminded.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd som konsult hos Poolia men arbetar ute hos vår kund. Ansökan sker genom Poolias hemsida.

Referens

55864

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till