Jobbet Avdelningssekreterare i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Avdelningssekreterare i Uppsala publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

arbetsbeskrivning.

För dig med tidigare erfarenhet av administration, och som trivs i en varierande och stimulerande roll har vi nu ett spännande uppdrag som avdelningssekreterare i en stor och spännande organisation som är verksam både i Sverige och utomlands. Här får du möjligheten att utveckla din kompetens, bredda ditt nätverk och jobba tillsammans med härliga kollegor i en trevlig arbetsmiljö i centrala Uppsala med närhet till lunchrestauranger, butiker och goda kommunikationer. Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

ansvarsområden.

Uppdraget som avdelningssekreterare innebär en varierad roll där arbetsuppgifterna bland annat kommer att innefatta:

- Månadsmöten- agenda och anteckningar
- Kallelse, protokoll, reseräkningar
- Uppdatera intranätet
- Administrativa styrgruppen
- Personalförändringar på avdelningen
- Uppdatera epostlistor i Globala adresslistan
- Diariet – Huvudregistrator i 360
- Beställa material/böcker/teknisk utrustning
- Resebokningar
- Fika/middagsbokningar
- Boka intervjuer
- Granska och registrera fakturor i Agresso
- Administrera försäkringar
- Stöd till avdelningens chefer
- Skicka kallelser, samordna och vara ett tekniskt stöd för olika forum
- Beställa behörigheter till intranät/mappar
- Mötesplats; arbeta inför, boka lokal och mat/fika, incheckning av deltagare
- Hantering av personalförändringar för utsänd personal: e-postadministrering och lösenord

Några tjänsteresor per år kan förekomma.

omfattning.

Start 1 augusti t om 31 december 2019.
Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00 med viss möjlighet till flex.

kvalifikationer.

Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av administrativt arbete, med fördel av liknande arbetsuppgifter nämnda ovan. Du talar och skriver obehindrat på engelska och svenska, har goda datakunskaper och lätt för att lära dig nya saker. Meriterande är om har kunskaper i tyska samt om svensk myndighetsförvaltning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du strukturerad och tycker om ordning och reda. Att ge god service till de chefer och kollegor du jobbar med är viktigt för dig, precis som att hålla deadlines i ditt arbete. Du har även lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt trivs med att vara spindeln i nätet. Tjänsten kommer att innebära många kontaktytor och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

erfarenhet.

Minst två års erfarenhet av administrativt arbete.

ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hanna Broström | Konsultchef | hanna.brostrom@randstad.se

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201229335

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till