Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

avdelningschef till nordens största stål- och metalldistributör jobb i Köping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
avdelningschef till nordens största stål- och metalldistributör på Randstad AB

avdelningschef till nordens största stål- och metalldistributör

Randstad AB Köping, Västmanlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en naturlig ledare som tycker om att se människor växa och utvecklas? Tycker du om snabba puckar och högt tempo? Är du dessutom en problemlösare som gillar kommunikation och samarbete? I så fall har vi jobbet för dig! Tibnor i Köping söker en erfaren Avdelningschef inom logistik som bland annat ska vara med och driva och utveckla det pågående förändringsarbetet. Tibnor erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningsvillkor och en bra arbetsplats med god gemenskap och stora möjligheter att, från Köping, som är hjärtat i Tibnor, själv vara med och påverka din egen, men också företagets, framtid. 


ansvarsområde.

Din roll som Avdelningschef på Tibnor innebär framförallt att tillsammans med övriga ledare och medarbetare driva förändrings- och förbättringsarbeten, där du med din erfarenhet inom logistik är med och utvecklar verksamheten. Tillsammans skapar ni en ännu bättre verksamhet med säkerheten och kundens bästa i fokus. Vi tror att Lean är en viktig framgångsfaktor för detta och därför strävar vi efter att det ska genomsyra vårt arbete. Som ledare på Tibnor är ditt största ansvar säkerheten, att hela tiden utveckla arbetssätt och verka för en kultur där säkerheten går först.
Med ledningsteamet och din personal kommer du att utveckla arbetssätt, rollfördelningar och processer. I din operativa vardag är dina främsta arbetsuppgifter operativ och taktisk planering av verksamheten med tillhörande uppföljning och utveckling av personalen. 


arbetstider.

Placering: Köping
Arbetstider: Dagtid
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.


kvalifikationer.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss, ser vi att du har erfarenhet från en liknande roll och känner dig trygg som chef. Du har självständigt tagit ansvar för alla delar i personallivscykeln, så som rekrytering, introduktion, utveckling och rehabutredningar.  Du har deltagit i fackliga förhandlingar och har haft god insyn i ekonomisk uppföljning och budgetplanering.

För att lyckas som Avdelningschef inom logistik på Tibnor behöver du: 
  • Minst två års erfarenhet av liknande tjänst.
  • Bred erfarenhet inom logistik/produktion och utveckling av processer.
  • Goda kunskaper inom Officepaketet samt affärssystem.
  • Vara en duktig ledare som har ett stort intresse för att utveckla människor.
  • Vara en lagspelare som har lätt att bygga interna relationer.
  • Vara kommunikativ och kan uttrycka dig väl, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska.
  • Vana av att driva igenom förändringar.

Det är meriterande om du har: 
  • Kunskaper i SAP
  • Erfarenhet av att arbeta med LEAN.

För den här tjänsten söker vi dig som drivs av utveckling, är systematisk, lyhörd och ansvarsfull. Du är en trygg person som trivs med variation. Du har en hög stresstålighet och är van med ett högt arbetstempo. Du trivs med att arbeta med människor och att samarbeta. Du delar gärna med dig av din kunskap och uppskattar att jobba i team för att tillsammans nå målen. Du tycker om att lösa problem och ser nya möjligheter. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: I denna rekrytering samarbetar Tibnor med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, [ Email address blocked ] ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351149