Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Avdelningschef Rättsavdelningen jobb i Sundbyberg på Svenska Kraftnät

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Avdelningschef Rättsavdelningen på Svenska Kraftnät

Avdelningschef Rättsavdelningen

Svenska Kraftnät Sundbyberg, Stockholms län HeltidOm tjänsten

Nuvarande enhet Juridik har vuxit ur sin kostym och omvandlas därför till en avdelning med två enheter; Juridik och Registratur & arkiv. Planen är att avdelningen kommer att växa till 31 personer år 2022. Du kommer att rapportera till divisionschef Gemensamma funktioner och ingå i divisionens ledningsgrupp.

Tjänsten är placerad i SundbybergDina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara leda, utveckla och driva den nyinrättade Rättsavdelningen. På avdelningen finns verksjurister, registratorer, arkivarie och dataskyddsombud. Här finns även ansvaret för att samordna departements- och myndighetskontakter, hantera frågor kopplade till statstjänstemannarollen samt särskilt GD-stöd. Svenska kraftnäts verksjurister arbetar med övergripande juridiska frågor och stödjer såväl myndighetens verksamhet som chefsjuristen. Svenska kraftnäts internrevisor är administrativt inordnad i enheten. Din bakgrund

Du har en svensk jur. kand. eller en juristexamen. Vidare skall du ha gedigen chefserfarenhet på minst 10 år och erfarenhet av arbete på myndighet. Du behärskar såväl svenska som engelska väl, både i tal och skrift.
Vi ser också gärna att du har erfarenhet av arbete med större affärer inom samhällsbyggnad. Vi värdesätter om du har drivit förändringsarbete och strategiskt utvecklat en organisation. Erfarenhet av att leda andra chefer eller större grupper är också meriterande.Dina personliga egenskaper

 Du står för ett gott ledarskap och driver lyhört avdelningens utveckling framåt. Du har ett strategiskt synsätt och anlägger ett helhetsperspektiv. Du har gott omdöme och hög integritet. Din samarbetsförmåga är god och bygger på att du skapar hög tillit i de grupper du medverkar i. Du är van att arbeta med andra yrkesgrupper och har en god kommunikativ förmåga.

 Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper 

Tester kommer att användas i denna rekryteringVill du veta mer?

Ulrika Hesslow, divisionschef, 010-475 84 98 alternativt ansvarig rekryterare Ann-Britt Andersson. Fackliga representanter är Emma Thornberg, SACO, tel. 010-475 84 77 och Mikael Wallin, ST, tel. 010-475 84 97. Du når oss också via e-post: [ Email address blocked ] .Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är den 15 aug. Under semestertider nås vi lättast på mail, och svarstiden kan vara något längre än vanligt.Vårt erbjudande till dig

På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.

Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.

Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

 

Rekommenderade jobb

Avdelningschef Rättsavdelningen
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltid
Svenska kraftnät söker HR-chef
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Svenska kraftnät söker en controller med in-riktning styrning och uppföljning
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1496_GS_Svenskakraftnät