Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Avdelningschef Göteborgs Stad job in Västra Frölunda at Göteborgs Stad

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Avdelningschef Göteborgs Stad på Göteborgs Stad

Avdelningschef Göteborgs Stad

Göteborgs Stad Västra Frölunda, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Till avdelning hemtjänst söker vi dig som vill vara med och fortsatt driva samt utveckla verksamheten framåt. Du har i din roll stora möjligheter att vara med och driva förutsättningar för delaktighet och tillgänglighet för alla. Här finns plats för innovativa ledare med god samarbetsförmåga och intresse för att göra skillnad. Du kommer att verka i sammanhang med hela-staden-perspektiv och externa samarbeten. 

Vi erbjuder roligt och spännande arbete med många utmaningar. Ett härligt arbetsklimat med drivna och engagerade medarbetare. Ett stimulerande arbete att få ihop helheten för hemtjänsten i Göteborgs Stad och bedriva Sveriges största hemtjänst. Det finns stora möjligheter till att vara med och påverka och göra skillnad i sitt arbete.


ansvarsområde.

Som avdelningschef för hemtjänsten ansvarar, leder och utvecklar du verksamheten för att skapa en effektiv verksamhet med största möjliga nytta för medborgarna. Du ska bidra till att medarbetarna inom hemtjänsten arbetar för en kvalitativ, likvärdig och effektiv verksamhet som är till fördel för dem som vi är till för. 

Du rapporterar till förvaltningsdirektören och ingår i förvaltningens ledning. Du förväntas aktivt medverka i förvaltningens samlade utvecklingsarbete. Du kommer att leda din egen ledningsgrupp som består av 8 verksamhetschefer och verksamhetsutvecklare. Du förväntas hålla dig uppdaterad inom området hemtjänst men även inom samhällsutvecklingen generellt. 


arbetstider.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid
Tillträde enligt överenskommelse                                                                                                      


kvalifikationer.

Du är välkommen med din ansökan om du har relevant högskoleutbildning för området. Exempel på tänkbara utbildningar är socionomutbildning, sociala omsorgsprogrammet, beteendevetenskapligt program (om du har erfarenhet av området). Du har flerårig chefserfarenhet och har lett andra chefer, gärna under längre tidsperiod än fem år. Du tillämpar tillitsbaserad styrning och ledarskap i ditt nuvarande uppdrag. Du ska även tidigare varit en del av politiskt styrda organisationer och ha arbetat aktivt för förtroendefulla relationer med fackliga representanter. Vidare ska du ha erfarenhet av äldreomsorgen, gärna inom hemtjänsten. Det är av vikt att du har ett stort intresse och engagemang för den här typen av verksamhet. Andra viktiga egenskaper är att du är lugn, trygg och är erfaren i ditt ledarskap. Du har även förmågan att skapa samt förvalta goda relationer och förtroende.

Personliga egenskaper                                                                                                   
Som person är du en tydlig och god kommunikatör som får gehör för tankar och idéer samt kan påverka beslut i en viss riktning. Du kan genom övertygande argument tillföra entusiasm och energi som uppmuntrar goda prestationer, teamkänsla och ökad motivation. Du är bekväm i sociala kontaktytor, såväl informella som formella. Du står för fattade beslut och kan förmedla obekväma budskap när det behövs. Du driver långsiktigt och uthålligt utvecklingsarbete, både på lokal och övergripande nivå. Du har en stark tro på och vilja att förändra och utveckla hemtjänsten i Göteborgs Stad.ansökan.

Sista ansökningsdag 2021-07-04. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så ansök gärna idag. Göteborgs Stad samarbetar med Randstad som ansvarar för denna rekrytering. För mer information om tjänsten: Kontakta gärna rekryteringskonsult Pernilla Håkansson, [ Email address blocked ] , alt 070-1606446.  

Fackliga företrädare
Silvana Vretoska
Kommunal
073-6265086
[ Email address blocked ]

Jessica Johannesson Markovic
Vision
073-6623397
[ Email address blocked ]

Heléné Svala Colombo
SACO
073-686392
[ Email address blocked ]

Thomas Ekelund
Vårdförbundet/TCO
031-366 71 27
[ Email address blocked ]        
 

Rekommenderade jobb

Avdelningschef Göteborgs Stad
Göteborgs Stad Västra Frölunda Heltid
Projektledare Etablering
Velove Bikes AB Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Eventprojektledare
Inhouse Göteborg Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201346040