Jobbet Avdelningsansvarig till E-handelsföretag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Avdelningsansvarig till E-handelsföretag publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sundsvall
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en avdelningsansvarig till hund.se med placering i Sundsvall. Vill du ha en tjänst som innefattar mycket ansvar och kundbemötande? Är du kommunikativ, serviceminded och har ett intresse samt kunskap om hundar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en avdelningsansvarig till Norrländska Vapenaffären AB som är ett e-handelsföretag i tillväxtfasen! Företaget består idag av tre avdelningar - jakt.se, fiske.se samt hund.se och har 15 st medarbetare med en god sammanhållning i lokalerna i Birsta som innefattar butik, kundtjänst och lager.

Som avdelningsansvarig kommer du ha en nyckelroll och yttersta ansvar för hund.se, tjänsten innebär kundtjänst via telefon, mejl, chatt och även direktkontakt med kunder i butiken. Du sköter all uppdatering av innehåll på hemsidan, direktkontakt med leverantörer för inköp och orderläggning samt helhetsansvaret för sortimentet som produkter och pris.
Tjänsten kräver ett ekonomiskt tänk och strukturerat arbetssätt, detta för att kunna räkna på marginaler, logistik och lagervolymer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Norrlänska Vapenaffären AB med kontor samt butik och lager i Birsta, StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag-fredag 8–17. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare ida.holmer@studentconsulting.com eller 070-376 03 79.

Detta söker vi:

Vi söker dig med en fullständig gymnasialutbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom service och försäljning av hundprodukter och har kunskap om just hundar. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper! Vi ser att du är en vinnarskalle, tålmodig, serviceinriktad, effektiv och en god relationsskapare. För att lyckas i tjänsten ser vi att du trivs att arbeta efter uppsatta mål och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Du är kommunikativ och behärskar både svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Det ett krav att du har grundläggande datorkunskaper och kan hantera Officepaketet. Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Norrländska Vapenaffären säljer jakt- och fritids produkter genom webbshopen jakt.se – en av Sveriges ledande i branschen. Ett brett sortiment med kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser utmärker jakt.se. Vi sätter stort fokus på enkelhet, snabba leveranser och att ge våra kunder den bästa upplevelsen och kundservicen. Under 2017 utökade vi verksamheten på nätet med sajterna fiske.se och hund.se. Samtidigt flyttade bolaget till en ny butik i Birsta, Norrlands största handelsområde, strax norr om Sundsvall.

Vårt åtagande är att kunden skall var nöjd med sin produkt, sin leveranstid, sin service och upplevelsen av vårt bemötande, och att långsiktigt kunna utveckla vårt erbjudande till jakt och fiskeintresserade runt om i Sverige.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44993

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till