Jobbet Automationstekniker till Ransta Elbyrå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Automationstekniker till Ransta Elbyrå publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

RA Gruppens ambition är att modernisera elteknikbranschen, genom tillväxt och förvärv har vi sedan 2012 växt från fyra anställda till 120. Vår resa fortsätter nu med att vi söker en engagerad och kunnig automationsteknik till Ransta Elbyrå för att fortsätta vår framgång. 

Dina arbetsuppgifter I rollen som automationstekniker är du delaktig i olika projekt, alltifrån från idéfas, upphandling, planering till driftsättning och systemtestning. I dina konkreta arbetsuppgifter ingår att ta fram ritningar för olika automationslösningar, viss PLC-programmering, ta fram olika underlag för att kunna räkna på olika lösningar samt ta hand om driftsättning hos kund. Som du märker är tjänsten bred, vilket ger dig ett varierat arbete med goda möjligheter till utveckling.

Vem är du?  Du är en prestigelös person som både är kunnig och gillar att jobba brett inom området el & automation. Du är nyfiken och tycker det är jättespännande med utvecklingen inom industriell automation och du är troligtvis även galet intresserad av allahanda teknik. Antigen är du relativt nyexaminerad från en el & automationsinriktad utbildning eller så har gått den långa vägen som tex industrielektriker. Är du dessutom redan en fena eller intresserad av att lära dig att programmera automationssystem eller är certifierad att programmera säkerhetskretsar så kommer vi att bli alldeles extra exalterade att läsa din ansökan!

Placeringsort är Ransta och resor i tjänsten förekommer.

Vi erbjuder dig en utmanande och mycket varierad arbetsroll som automationstekniker med stor möjlighet till egenutveckling. Du blir en viktig del av en ett expansivt företag med många duktiga kollegor. Hos oss får du möjlighet att vara delaktig i en mängd olika typer i projekt av varierande karaktär och storlek.

RA Gruppen AB är en koncern som består av en handfull bolag verksamma inom elteknikbranschen. Vi är idag omkring 120 anställda och växer. De företag som idag ingår i RA Gruppen är RA Elteknik, SA El & Säkerhet, Inez Johanssons Elektriska, Ransta Elbyrå, Arboga El-team, Arboga Kraft & Ljus och RA Säkerhet. Vi är en modern, nytänkande aktör som utmanar och håller vad vi lovar. Vi vill att du ska må bra och trivas tillsammans med oss på RA Gruppen. Därmed arbetar vi aktivt med personalfrämjande aktiviteter, så som företagsdagar och regelbundna happenings. Vi erbjuder utöver det friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och andra förmånliga erbjudanden. Välkommen att bli en del av ett företag med positiv anda och stark framtidssyn. Vår vision är enkel; vi gör det vi lovar och vi gör det rätt! Läs gärna mer om oss på www.ragruppen.se

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan snarast, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marie Lindholm hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88. 

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!  

Referens

norenlindholm1863

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till