SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Automationstekniker till Billerud i Gävle jobb i Gävle på BillerudKorsnäs AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Automationstekniker till Billerud i Gävle på BillerudKorsnäs AB

Automationstekniker till Billerud i Gävle

BillerudKorsnäs AB Gävle, Gävleborgs län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu dig som vill arbeta som automationstekniker hos oss på Billerud. I den här tjänsten får du som är tekniskt intresserad möjligheten att arbeta med underhållet av automationsutrustningen på massabruket i Gävle. Hos oss erbjuds du en trygg anställning på ett ledande internationellt företag som ständigt vill driva utvecklingen framåt. En arbetsplats där säkerheten alltid är i centrum och där vi gillar att ha roligt på arbetet samtidigt som vi skapar värde på företaget.

Om tjänsten

Som automationstekniker på massabruket ingår du i ett team med cirka 10 kollegor. Ert uppdrag är att sköta underhållsarbetet för automationsutrustningen i produktionen. Detta innebär exempelvis:

  • Felsökning, reparationer och förebyggande underhåll
  • Utföra haverianalyser och ge förslag på driftsäkerhetshöjande åtgärder
  • Hantering av arbetsorders i underhållssystemet där du dokumenterar ditt arbete i syfte att underlätta det långsiktiga underhållsarbetet
  • Medverkan i projekt, utprovning och idrifttagning av ny utrustning
  • Samarbete med andra automationstekniker, underhållskoordinatorer och driftpersonal

För delar du eventuellt inte berört tidigare finns det goda möjligheter till upplärning av dina kunniga kollegor. Tjänsten gäller en tillsvidareanställning i kollektiv befattning på dagtid, där beredskap i tjänsten kan komma att ingå.Kvalifikationer

Vi vet att mångfald i våra arbetsgrupper tillsammans med en inkluderande arbetsmiljö berikar vår verksamhet och stärker prestation och engagemang. Därför ser vi positivt på kandidater med olika bakgrunder, samtidigt som det finns några kvalifikationer som du bör uppfylla för att ha rätt förutsättningar i arbetet. Därför söker vi dig som har:

  • Bakgrund inom el eller automation från tidigare arbete eller från utbildning på gymnasie- eller yrkeshögskolenivå
  • Goda kunskaper i svenska då instruktioner, dokumentation och kommunikation i tjänsten är på svenska
  • B-körkort


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarstagande och har en god förmåga att samarbeta med andra. Du har en förmåga att arbeta systematiskt och ta egna initiativ i arbetet. Det viktigaste är att du har ett stort tekniskt intresse och en vilja att utvecklas, med det kommer du att komma långt!

Om Billerud

Billerud är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. Billerud är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?Kontakt

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi kommer att kontakta kandidater löpande och eventuellt börja ha intervjuer för tjänsten innan sista ansökningsdatum. Sök som senast 2022-02-21.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Joakim Sjöstedt på 026 – 15 10 68 eller Rekryterare Alice Brinkhagen på 026 – 15 13 13.Sista dag för ansökan

2023-02-21

Ansökningsinformation

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system. Rekryteringsprocessen består av intervjuer, rekryteringstester och referenstagning. Vi använder rekryteringtester som en del av vår urvalsprocess i syfte att ta objektiva beslut kopplat till personliga egenskaper och problemlösningsförmåga.

OBS! I rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande för denna tjänst.

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 2023-1730