Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Automationstekniker med inriktning instrument jobb i Gävle på BillerudKorsnäs AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Automationstekniker med inriktning instrument på BillerudKorsnäs AB

Automationstekniker med inriktning instrument

BillerudKorsnäs AB Gävle, Gävleborgs län Heltid
Beskrivning av befattning

Fast anställning

TillsvidareanställningBefattning

Automationstekniker med inriktning instrumentBeskrivning av tjänsten

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi söker nu dig som vill och kan arbeta som Automationstekniker med inriktning instrument.

Om tjänsten

Tjänsten är en kollektiv befattning på dagtid där du arbetar med både el- och instrumentdelen inom automation. Du blir en del av en arbetsgrupp som består av dessa två kompetenser som har synergier med varandra i vardagen. Koordinatorerna för gruppen bereder och schemalägger arbetsuppgifterna samt stöttar driftorganisationen. Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter i en miljö där du som individ får växa och utvecklas i din arbetsroll.

Denna roll inom Underhållsavdelningen är på dagtid och beredskap kommer med tiden att ingå. Vi erbjuder dig vidareutveckling både internt och externt för att fördjupa dina kunskaper.

Arbetsuppgifterna omfattar felsökning, reparation, och förebyggande underhåll på våra automationsutrustningar. Du kommer även att utföra haverianalyser och ge förslag på driftsäkerhetshöjande åtgärder. Vi ser även att du medverkar i projekt, utprovning och idrifttagning av ny utrustning. Produktion Gävle tror på ett planerat och strukturerat underhåll, där du kommer bidra till vårt arbete med systematiskt förbättringsarbete. Arbetet inom gruppen sker därför under stort eget ansvar, där återrapportering och målstyrning är en naturlig del av det dagliga arbetet där säkerheten alltid står i centrum. Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du ingår i ett team av automationstekniker som tillsammans gör skillnad.

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas. Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresset av tekniska lösningar med en vilja att utvecklas inom organisationen, som kan bidra och driva vårt underhållsarbete framåt. Du har utbildning inom det tekniska området eller har på annat sätt förvärvat dig motsvarande kunskaper inom automation.

Meriterande är flerårig yrkeserfarenhet inom arbetsområdet.Personliga egenskaper

Då vi har stort fokus på en säker arbetsmiljö så förväntas du bidra till vårt gemensamma arbete för en säker arbetsmiljö.
Som person har du en god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina kontaktytor i en ansvarsfull roll där teamet ombesörjer underhåll på automationsutrustningen på de olika avdelningarna på Gävle Bruk.Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Anders Carlsson på Tel: 026- 151557Sista dag för ansökan

2021-10-24Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast den 24 oktober 2021. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, urval och kandidatkontakt kan komma att ske löpande.

I den här rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till samarbete med externa rekryteringsbolag samt övriga mediekanaler, och tackar vänligt nej till kontakt gällande detta. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2021-772