Jobbet Automationsingenjörer till Assemblin Automation har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Automationsingenjörer till Assemblin Automation publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du på jakt efter nästa utmaning inom automation och vill fortsätta din karriär på en arbetsplats med erfarna kollegor? Assemblin Automation är en stor aktör på marknaden som arbetar med en helhet från konstruktion till färdig anläggning.


Om tjänsten
Assemblin Automation finns på 11 orter i Sverige och har 115 anställda. De är en del av den nordiska koncernen Assemblin vilket gör dem starka inom inköp och projektledning. Vidare har de ett totalåtagande från konstruktion till färdig anläggning mot sina kunder.

Som helhetsleverantör levererar Assemblin Automation alla delarna i ett projekt, som projektledning, programmering, driftsättning och systemintegration.

Avdelningen Assemblin Automation består idag av 11 medarbetare i Stockholm och de söker två Automationsingenjörer till deras team.

Du erbjuds

• Assemblin Automation arbetar mycket med intern utveckling. Du som Automationsingenjör kommer ha en tekniskt erfaren projektledare som stöttar dig i din roll. Till en början kommer ni att ha många 1:1 möten, allt eftersom du blir varm i kläderna har ni era avstämningsmöten utifrån hur ofta det passar er.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Som automationsingenjör kommer du att arbeta nära projektledaren och med hela kedjan av leveransen, av automation, såsom konstruktion, felsökning, driftsättning och programmering. Dessutom kommer du medverka till att tidsplan, budget och resultat efterföljs enligt mål.

Du kommer exempelvis att:
• Bevaka den lokala marknaden för att driva affärsutveckling.
• Medverka vid framtagande av tekniklösning.
• Arbeta för att vara uppdaterad om branschens tekniska utveckling.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har minst 2 års erfarenhet inom Automation.
• Tidigare har arbetat med driftsättning, felsökning och programmering i system som exempelvis SAIA/BECKHOFF.
• Har obehindrade kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Har B-körkort.

Som person är du ansvarstagande över dina projekt och tar de actions som krävs för att du ska komma framåt i ditt arbete. Du är även en problemlösare som inte ger upp förrän en uppgift är löst. Vidare har du god samarbetsförmåga eftersom du förväntas skapa goda relationer med kunden, externa leverantörer och kollegor.

Övrig information

• Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Placering: Stockholm, Solna.
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Assemblins önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med deras multidisciplinära styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Assemblin omsätter mer än 7 miljarder kronor och har mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden.

Referens

15036829-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till