Jobbet Automationsingenjör till växande Vent Tech! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Automationsingenjör till växande Vent Tech! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Är du på jakt efter en ny utmaning inom automation, samt känner att orden Kvalitet, Kunskap och Engagemang passar bra in på dig? Häng då med på Vent Techs expansionsresa där din bakgrund och inställning trumfar utbildning.


Om tjänsten
Vent Tech går som tåget och behöver därför stärka upp med ytterligare en automationsingenjör på styrsidan. Vent Tech inriktar sig på konstruktion och installation av tekniska lösningar inom ventilation och har sedan starten 2013 haft siktet inställt på Uppsalamarknaden.

Företaget består idag av 12 erfarna medarbetare med gedigen kompetens. Här finns därför alla möjligheter för dig som ny kollega att utvecklas. Skulle du känna att du står stilla i din utveckling finns också möjligheter att gå kurser och utbildningar som får dig att fortsätta växa.

Ditt arbete kommer ledas av automationsingenjören Robin. Han värdesätter samarbete och inser vikten av att bolla utmaningar tillsammans för att hitta den bästa lösningen. Han tar sig alltid tid att bolla saker och gör ingen skillnad på er. Han hjälper dig att sätta upp mål och ger dig de verktyg du behöver - men vägen dit får du bestämma själv! Just att lära av varandra och samarbetet kollegor emellan är något som värderas högt på Vent Tech. Detta är något som medarbetaren Hans nämner är en av företagets styrkor - att de verkligen trivs och har roligt ihop. Vi är som en stor familj! menar Hans.

Detta är en rekrytering som hanteras av Academic Work, men där anställningen kommer bli hos Vent Tech.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att driva projekt inom ventilation tillsammans med likasinnade kollegor. Du kommer jobba tätt ihop främst med företagets andra automationsingenjör som besitter värdefull erfarenhet och kompetens.

Du kommer exempelvis att:

• Jobba med programmering och driftsättning
• Räkna på kalkyler
• Projektleda företagets uppdrag
• Hantera inköp och fakturor i projekt

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har jobbat med någon form av styrteknik tidigare
• Har erfarenhet av programmering i tex PLC. Skulle du inte ha den erfarenheten är det viktigt att du har ett gediget intresse av att lära dig
• Har förståelse för byggbranschen och dess funktion
• Har någon form av elbakgrund. Kanske har du gått el på gymnasiet?
• Har B-körkort
• Pratar och skriver obehindrat på svenska

Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av projektledning. Skulle så inte vara fallet, men du istället har förmågan att driva ett arbete framåt, är detta meriterande.
Det är även meriterande om du är insatt i VVS, då du i så fall kommer få lättare att sätta dig in i arbetet. Besitter du erfarenhet av något CAD-program är det värdefullt för Vent Tech, då rollen även kan innefatta konstruktion av apparatskåp och liknande.

Som person är du självgående på det sättet att du ansvarar över dina projekt och tar de actions som krävs för att du ska komma framåt i ditt arbete. Du är även en problemlösare som inte ger upp förrän en uppgift är löst. Du är också flexibel på det sättet att du är öppen för att saker inte alltid blir som du tänkt dig. Samtidigt är du noggrann med de uppgifter du sitter med för att du inser vikten av kvalitet.

Övrig information

• Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
• Omfattning: Heltid
• Placering: Uppsala
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vent Techs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Vent Tech Uppsala AB är ett företag som inriktar sig på konstruktion och installation av tekniska lösningar inom ventilation.
På hösten 2013 bildades Vent Tech Uppsala AB av Mikael Piispanen och Pasi Piispanen. Vi har lång erfarenhet av och inom ventilations- och byggbranschen. Med bakgrund inom företag som Bravida, Peab, Nordomatic och Akademiska Hus har vi en bred erfarenhet av både installations -, byggnads- och beställarledet, och vet vad som är viktigt för dig som kund, oavsett om du är fastighetsägare, byggentreprenör eller installatör. Med oss som entreprenör får du en installatör med både viljan och kunskapen att föra ditt bygge framåt.
För att ta nästa steg, kunna möta upp våra kunder och en ökad efterfrågan bättre så utökades Vent Tech med en ny delägare, Hans Andersson, i januari 2015. Hans lämnade sin position som Teknikchef på Bravida Uppsala och bidrar numera med sin mångåriga erfarenhet av kalkyler, försäljning och projektering.

Referens

15033289-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till