Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Automationsingenjör till Swedishmatch, Kungälv jobb i Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Automationsingenjör till Swedishmatch, Kungälv på Intenso Teknikrekrytering

Automationsingenjör till Swedishmatch, Kungälv

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Automationsingenjör, produktion- och teknikutveckling Kungälv

Nu söker vi dig som är innovationsdrivande och vill arbeta i en fabrik som är i ständig teknisk utveckling.

Vi är en attraktiv arbetsgivare med starkt varumärke och erbjuder en spännande arbetsplats där du arbetar nära hela verksamheten. Swedish Match är ett innovativt, välkänt företag med lång historia, goda förmåner och stark kultur. Välkommen till en arbetsplats som arbetar för att vara hållbar, tycker om att prova nya idéer och har både mod och vilja till förändring.

Arbetsbeskrivning
På drift & underhåll är vi idag 24 medarbetare inom automation, el, mekanik och fastighet med fokus på förbyggande/avhjälpande underhåll, underhållsprojekt och innovationsprojekt. Som automationsingenjör hos oss arbetar du med att utveckla och kvalitetssäkra ny och befintlig produktions- och processutrustning tillsammans med två kollegor. Du kommer att vara en nyckelspelare då du medverkar i nya projekt på ett tidigt stadie där du bevakar krav och förutsättningar från både produktion och underhåll. Tjänsten är på dagtid.


Varför våra anställda trivs på Swedish Match!

Här jobbar vi en modern anläggning med det senaste inom automation. Variationen i arbetsuppgifter är nog det som är mest stimulerande samt möjligheten att själva påverka och driva genom förändringar. Vi är delaktiga från start till mål i projekt och ser resultatet av vår insats. Vi har en bred kompetens och stöttar varandra. Det är helt enkelt en sjysst mentalitet och prestigelöshet!


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

  • Examen motsvarande civil- eller högskoleingenjör, alternativt en gedigen erfarenhet av process- eller industriautomation
  • Längre erfarenhet inom automation och därtill ett gediget intresse för teknik
  • Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
  • Körkort B

Erfarenhet från system som: 

  • PLC-system från Siemens S7/Tia, SAIA, & ELAU
  • Servodrivsystem Siemens  
  • Vision-system ex. Cognex
  • HMI-, eller SCADA system från Siemens Win CC
  • DCS från ABB 800xA, SattLine, Siemens PCS7

Din profil
Som person är du strukturerad och noggrann. För arbetet krävs också att du är ansvarsfull, prestigelös, serviceinriktad och positiv till förändringar. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i lag, och du har god samordningsförmåga. Du är öppen och nyfiken för att testa nya idéer och hitta lösningar på problem. För att du skall lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att fatta genomtänkta beslut på sakliga grunder samt alltid agera i linje med företagets mål, arbetssätt och värderingar. Den dagliga kontakten med andra funktioner inom verksamheten förutsätter ett professionellt agerande och god kommunikationsförmåga.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Malou Magnusson [ Link removed ] 45 eller Josefine Petersson [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
Swedish Match är ett globalt företag med starka lokala varumärken. Swedish Match har också internationella varumärken såsom General (snus), ZYN (nikotinportioner) och Cricket (tändare). Koncernens största marknader är USA och Skandinavien.

Swedish Match är en internationell koncern som i Skandinavien utvecklar, producerar och säljer marknadsledande varumärken som exempelvis General, ETTAN, Göteborgs Rapé, Onico, och Solstickan. Swedish Matchs varumärken är resultatet av mötet mellan hundraårig kunskap och råvaror av högsta kvalitet. Europe Pision ansvarar för utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av koncernens produkter inom den Europeiska marknaden. Antalet anställda i koncernen är ca 4 100 och huvudkontoret ligger i Stockholm. Swedish Match aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm (SWMA).

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Automationsingenjör till Swedishmatch, Kungälv
Intenso Teknikrekrytering Göteborg Heltid
Underhållschef till Emballator Metal Group
Poolia Ulricehamn Heltidsanställd
Chef för Verktygstillverkning till Bulten Hallstahammar
Norén & Lindholm Hallstahammar Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: ffcd2d80be284d8b88e74cae651dd9