Jobbet Automationsingenjör till stort företag i Luleå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Automationsingenjör till stort företag i Luleå! publicerad av Academic Work

Heltid
Luleå

Arbetsbeskrivning

Mentorskap och kunskapsöverföring. God stämning och spännande projekt. Lockar dessa beskrivningar dig? Har du dessutom en ingenjörsexamen inom Automation i ryggsäcken eller kanske är du utbildad elektriker med några års erfarenhet? Nu är stunden kommen! Vår kund i Luleå vill växa på automationssidan och kan erbjuda dig som junior automationsingenjör en fantastisk möjlighet att bli en del av deras, i dagsläget, seniora team inom automation. Intresserad? Ansök redan idag, urvalet sker löpande!

Academic Work söker för vår kunds räkning en automationsingenjör till Luleå. Detta uppdrag förväntas starta igång efter sommaren, i september/oktober. Det kan finnas möjlighet att arbeta i Sundsvall och Ö-vik också, så är du intresserad och fyller kraven nedan så sök gärna tjänsten så berättar vi mer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som automationsingenjör kommer du arbeta med driftsättning av olika kraftstationer/kontrollanläggningar i Luleå och några områden utanför. Rollen innebär i huvudsak arbetsuppgifter inom konstruktion, provning och drifttagning av kontrollanläggningar, fjärrkontroller och övrig stationsutrustning. Då du ibland åker ut till anläggninar utanför Luleå kan det förekomma någon övernattning i månaden.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom området automation och som på sikt vill växa in i en roll som senior automationsingenjör. Du drivs av att få växa med ansvar och ser långsiktigt på tjänsten.

Har en högskoleexamen inom automation/elkonstruktion alternativt att du är utbildad elektriker med några års praktisk erfarenhet. Vi ser även att du

* Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, detta då det krävs i kontakt med medarbetare såväl intern som externt hos kunden
* Har B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med automation. Meriterande om du arbetat med PLC programmering.

Som person är du inte rädd för att ta kontakt med nya personer och du har en god förmåga att arbeta strukturerat vilket innebär att kunna planera, organisera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi ser att du är självgående och har en förmåga att lösa de problem du ställs inför. Vidare tycker vi att det är viktigt att du kommer in med en positiv inställning och en nyfikenhet att utvecklas i rollen.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: I höst, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå, resor kan förekomma i tjänsten
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15010340-SE

Liknande jobb

Deltidstjänst som IT-tekniker sökes Luleå StudentConsulting
Lagermedarbetere Luleå Elgiganten AB
Head of site Luleå Luleå SAAB
Skogsingenjör till Vattenfall Luleå Academic Work
Rekryteringsassistent Luleå StudentConsulting
Kandidatkommunikatör Luleå StudentConsulting
Supporttekniker Luleå Atea
Extraarbete för Student inom search! Luleå StudentConsulting
Cloud Solution Architect Luleå Sogeti
Regionchef till Dedicare Luleå Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till