Jobbet Automationsingenjör till konsultbolag i världsklass har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Automationsingenjör till konsultbolag i världsklass publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Vill du bli en del av ett team som arbetar med variereande projekt inom avancerade och unika områden? Tycker du om programmering, helheten och ansvar? Då ska du söka denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter
Som automationsingenjör hos vår samarbetskund kommer du arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i projekt som varierar iform av att vara nyinstallationer, ombyggnation/optimering och vanligt service/underhåll. Ett projekt kan gå till som så att man arbetar från ett tidigt stadie med att tillsammans med beställare ta fram en kravspecifikation och offert för arbetet och sedan skapar underlag och sedan bygger/optimerar systemet främst i PLC/HMI system som Siemens S7/ABB. Som slutskede i projektet är man också med i driftsättningen av anläggningen och agerar expert och är behjälplig om problem uppstår.

Om företaget
Företaget som vi samarbetar med är ett större konsultbolag som är etablerade inom många sektorer men främst inom elkraft/vattenkraft.
Man kommer få en tydlig introduktion och succesivt kliva in i rollen som självständig medarbetare och på sikt även övergå i anställning direkt hos kunden, förutsatt att du trivs i ditt arbete och att kunden blir tillfreds med dina insatser.

Din profil
Som automationsingenjör ser vi att du har någon form av grundläggare kunskaper inom automation och programmering i PLC miljöer. Vi ser även positivt på om du har tidigare yrkeserfarenheter av att programmer PLC. Vi lägger inte jättestor vikt vid vilket PLC program du arbetat i utan lägger mer vikt vid ditt intresse, din generella kunskap och dina ambitioner!

Som person ser vi att du har ett stort driv och vill vara delaktig och påverka uppdragen/projekten som du tilldelas. Vi ser också att du tycker om att interagera med kunder, skapa relationer och bygga långsiktiga samarbeten ute på fältet.

Skallkrav för tjänsten:
- Utbildning inom Automation antingen YH eller högskola/Universitet.
- Någon form av arbetslivserfarenhet gärna inom automation/industri
- God svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande:
- Tidigare arbetat med Vattenkraft
- ESA 19, ESA Vatten certifikat

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Karlstad, Värmland
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt Överenskommelse

Vi behandlar ansökningar och presenterar kandidater för vår kund löpande så ansök redan idag om du finner tjänsten intressant alternativt tipsa en vän om att söka.

Referens

21940

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till