Jobbet Automationsingenjör till Geberit i Bromölla har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Automationsingenjör till Geberit i Bromölla publicerad av TNG

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Bromölla

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av PLC-programmering i automatiserad produktion? Geberit i Bromölla söker just nu en automationsingenjör!

Geberit i Bromölla tillverkar sanitetsporslin under det välkända varumärket Ifö. Produktionen, som idag innefattar ungefär 50 robotar och ett flertal självgående truckar, blir allt mer automatiserad och högteknologisk. Många utvecklingsprojekt ligger i pipen och att stärka den interna tekniska kompetensen är ett prioriterat område.
Teamet behöver nu utökas med ytterligare en automationsingenjör. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Geberit blir du en del av ett ledande, internationellt och stabilt bolag. Din roll som automationsingenjör kommer vara central, eftersom du ansvarar för att säkerställa funktionalitet gällande automation i produktionen i Bromölla. Produktionen är högteknologisk och automatiserad med få manuella inslag. Årligen lämnar 440 000 toalettstolar och 350 000 tvättställ fabriken i Bromölla. Förbättringar sker kontinuerligt och du kommer att bli involverad i många spännande projekt. Vi erbjuder dig en tjänst i en aktiv, kreativ och resultatorienterad miljö där du får stora möjligheter att bidra till att forma framtidens produktion.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • PLC-programmering
 • Ansvara för service, underhåll och optimering av automationen i produktionen.
 • Vara ett produktionsstöd och supportera produktionspersonalen gällande PLC-relaterade problem.
 • Driftsätta nya system, säkerställa funktionalitet, hantera överlämnande till produktionen och utbilda produktionspersonalen i systemen.
 • Interna kontakter med produktionspersonalen samt externt med leverantörer och samarbetspartners.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Bromölla och ingår i en avdelning omfattande 30-35 personer. Du blir del av ett team med teknisk kompetens inom mekanik, el/automation samt robotprogrammering. Du kommer arbeta tätt tillsammans med en annan automationsingenjör. Du rapporterar till den tekniska chefen.

VEM ÄR DU?

För att trivas och prestera i denna tjänsten söker vi dig som har:

 • Erfarenhet av PLC-programmering
 • Vana att läsa elritningar.
 • Erfarenhet från industriell verksamhet
 • Goda kunskaper både i svenska och i engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

 • Elkonstruktion
 • Eplan
 • att driva och leda egna projekt
 • Siemens och Mitsubishi programmering

Som person har du en god problemlösningsförmåga, är analytiskt lagd och arbetar gärna strukturerat. Resultat är något som du drivs av att se och du tar ansvar för att nå uppsatta mål. Du trivs att arbeta nära produktionspersonalen, har en pedagogisk sida och är kommunikativ till sättet. Du har ett brinnande intresse för teknik och vill gärna arbeta med tekniska förbättringar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

E9831633F1B248B9B0ED5F03F1E9AF56

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till