Jobbet Automationsingenjör till företag i framkant! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Automationsingenjör till företag i framkant! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Brinner du för teknik och vill jobba med avancerade lösningar i en spännande bransch? Vi söker dig som vill utmanas på ett expansivt företag.

Dina arbetsuppgifter
Att jobba som Automationsingenjör på Aercrete Technology: Vi söker nu dig som vill arbeta som automationsingenjör och därmed ha en nyckelfunktion i våra utvecklingsprojekt och produktion. I rollen kommer du att arbeta med bland annat programmering, driftsättning, service och support gentemot våra kunder ute på byggarbetsplatser som behöver support med maskinerna både i Sverige och internationellt. Som programmerare är du del av ett team som driver projekt framåt med gemensamma mål. • Utveckling av automationskoncept för befintliga och nya produkter. • Integrera befintliga och nya lösningar. • Utveckla system för kontroll och återkoppling av befintliga och nya produkter. • Stöd för ny produktutveckling. • Stöd till marknadslansering och support av lösningar och produkter som kräver teknisk förklaring.

Om företaget
Aercrete Technology AB tillverkar och säljer maskiner som gör skumbetong till byggbranschen. Deras produktionsteknik är unik, dom har vuxit väldigt mycket det senaste året. Just nu är dom 10 personer, allt från svetsare till, C programmerare, Kemister, Montering, Mjukvaruprogrammerare och Godsmottagare. Deras produkt är skumbetong, som man kan ha till vägar, hus, ja till allt där betong behövs. Deras produkt är mer miljövänlig och isolerar betydligt bättre en vanlig betong.

Din profil
Skallkrav: - Avslutade studier inom elektroteknik, automationsteknik, processteknik - Ha mycket bra kunskap om PC- och PLC-programmering (IQAN). - Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska - Körkort B Meriterande: - Praktisk kunskap inom området elektromekanisk maskinstyrning. - Kunna läsa och förstå mekanik-/elritningar Vi söker dig med avslutade studier inom elektroteknik, automationsteknik, processteknik eller motsvarande och som vill få en ny utmaning. Du behöver ha minst 2 års erfarenhet av utveckling och drift av kontroll- och återkopplingsstyrningssystem för maskiner eller konstruktion av automationssystem. Som person bör du vara en trygg person, ha en hög servicekänsla och förmåga att samarbeta men även arbeta självständigt. Vi värdesätter engagemang, struktur och tror att du brinner för automation och teknik.

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos vårt kundföretag!

Villkor
Villkor: Start: Omgående Omfattning: Heltid Placering: Jönköping/Bankeryd Lön: Enligt avtal Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

20322

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till