Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Automationsingenjör till Energy Machines, Göteborg jobb i Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Automationsingenjör till Energy Machines, Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Automationsingenjör till Energy Machines, Göteborg

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Automationsingenjör Energisystem
Göteborg
Vi ser en framtid där byggnader bidrar till världens övergång mot hållbar energi. Vi gör byggnader till högpresterande energimaskiner. Efterfrågan på fossilfria hållbara lösningar ökar ständigt och bolaget är i ett expansivt skede. Energy Machines tar ett helhetsgrepp för att erbjuda sina kunder energismarta och kostnadseffektiva lösningar. Vi tror på en organisation där alla medarbetare bidrar till vår och våra kunders utveckling.

Vi är etablerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, och Köpenhamn. Våra slutkunder är långsiktiga och nytänkande fastighetsägare inom sjukhus, kommersiella fastigheter och industri. Exempel på kunder är IKEA Fastigheter, Skandia Fastigheter, Wallenstam och Västerbottens Läns Landsting.

Mer info om vad du kommer vara med att åstadkomma ser du i våra kundfilmer på [ Link removed ] .

Energy Machines erbjuder dig ett dynamiskt arbete där du jobbar operativt i våra kundprojekt, både på kontoret och ute i anläggningarna. Du jobbar med framtidens energilösningar och hjälper kunderna att minska sin miljöpåverkan.

'Jag är civilingenjör inom energisystem och arbetar med att ta fram och effektivisera energisystem. Började här 2015 och har haft en bra utveckling som är både stimulerande och spännande. Vi har sammanhållning mellan teamen där vi alla vill bidra till att göra världen lite bättre och renare för varje projekt. Vi brukar kalla oss för energirebeller.

En vanlig dag består av en kombination av säljarbete, interna avstämningar och vara på plats på projekten för att säkerställa att kunden får den kvalité och omfattning vi tagit på oss att leverera. Jag gillar när utmaning och utveckling hänger ihop, det gör att jag växer både som person och i min yrkesroll. Jag har förtroendet att styra mitt eget arbrete i mina uppdrag, på ett sätt som passar mig, så länge jobbet utförs i rätt tid med rätt kvalité.' 

- Martin Stålnacke, energiingenjör

Arbetsuppgifter
Hos oss får du ta eget ansvar och planera din egen tid, utifrån aktuella projekt.

  • Konstruktion, programmering, driftsättning och optimering av nya och befintliga energisystemslösningar
  • Arbeta tillsammans med våra VVS- och Energiingenjörer i projektteam där du bidrar med din kunskap inom automation och energi
  • Ansvara för konstruktionsunderlag till underleverantörer för apparatskåp och elinstallation
  • Bidra till vidareutveckling av vår egen automationsplattform ControlMachinesTM, ihop med vårt utvecklingsteam
Din profil
Vi tror att du har en bakgrund inom fastighets och/eller industriautomation med erfarenhet av driftsättning, programmering och/eller konstruktion inom entreprenadprojekt.

  • Utbildning inom automation eller likvärdig erfarenhet
  • Erfarenhet av PLC- och SCADAsystem för byggnadsautomation
  • Erfarenhet av automationssystemet Beckhoff är meriterande
  • Erfarenhet av att jobba med driftsättning/intrimning av större Kyl- och värmepumpsanläggningar är meriterande
Som person är du social, driven och arbetar strukturerat och effektivt. Du är en kreativ problemlösare och möter våra kunder på ett professionellt sätt

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, [ Link removed ] , på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Energy Machines
Energy Machines är ledande inom design, implementering och drift av integrerade energisystem för byggnader. Byggnader är ett växande klimatproblem som står för över 28 procent av de globala koldioxidutsläppen. Vi arbetar för att omvandla dem till klimatlösningar. Genom att kombinera beprövad best-of-breed-teknik med specialbyggda digitala plattformar gör EM det möjligt för byggnader att fungera som helt integrerade system som överträffar traditionella alternativ på driftskostnader, energianvändning och koldioxidutsläpp. 

Läs mer på [ Link removed ]

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 106c9c1fcd1440ad9658d53bf1e7d7