Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Automationsingenjör till Deltatec AB i Trollhättan job in Trollhättan at Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Automationsingenjör till Deltatec AB i Trollhättan på Framtiden

Automationsingenjör till Deltatec AB i Trollhättan

Framtiden Trollhättan, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Är du nyligen utexaminerad och vill ta ditt första steg ut i arbetslivet och in i rollen som Automationsingenjör? Vi söker nu dig bosatt i Trollhättan eller i närområdet som vill vara en del av en platt organisation med professionalitet, glädje & skratt samt kunskap.
Dina arbetsuppgifter


Som Automationsingenjör hos Deltatec kommer du att vara delaktig genom hela kedjan i projekt gällande leverans av automationslösningar. Anläggningarna kan vara elektroniskt-, pneumatiskt- (tryckluft), hydrauliskt- (vätske) eller mekaniskt styrda och är alltid skräddarsydda utifrån kundens enskilda behov.


Du och ditt team om 2–4 personer kommer, efter att ha skapat rätt applikation utifrån krav, önskemål, budget och tidplan konstruera, programmera (PLC) och driftsätta dessa automatiska system (ute hos kund) som riktar sig främst mot processindustrin. Projekten varierar i storlek och du kommer att ingå i flera olika team/projekt samtidigt.


Under din första tid hos Deltatec kommer du att bli tilldelad en mentor, vars uppdrag är att stötta dig under din upplärningsperiod.
Om företaget


Deltatec är ett ingenjörsföretag med fokus att vara en erkänd leverantör av flexibla, kostnadseffektiva och professionella funktionsleveranser och tjänster. För att klara detta erbjuder vi en modern och kreativ arbetsmiljö där stor vikt läggs på att varje individ ska bli in i gruppen och trivas med sin arbetssituation. Vår trivsel leder till mervärde för våra kunder.

Vår huvudsakliga inriktning är tjänster, produkter och system till processindustrin. Våra kunder är huvudsakligen verksamma inom tillverkning av livs- och läkemedel. Vi har många års erfarenhet av automation, processdesign, projektering och entreprenader för såväl nya processanläggningar som ombyggnader och moderniseringar.
Din profil


Vi söker dig som tar ansvar, är flexibel och ödmjuk. Det innebär att du som person är den som frågar för att förstå, gärna en extra gång för att det ska bli rätt och som vill stanna och utvecklas på ett företag under en längre tid.
Skallkrav:Relevant eftergymnasial utbildning
Flytande svenska och god engelska i tal och skrift
B-körkort
Meriterande:


PLC-kunskap genom utbildning eller erfarenhet
El-kunskap genom utbildning eller erfarenhet
Elkonstruktion i CAD
Om oss


Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period om sju månader vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor


Startdatum: Omgående
Placeringsort: Trollhättan
Arbetstider: Förtroendearbetstid
Omfattning: 100%


Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
 

Rekommenderade jobb

Automationsingenjör till Deltatec AB i Trollhättan
Framtiden Trollhättan Heltid
Frontendutvecklare i Göteborg
Randstad AB Västra Götalands län - Göteborg Deltidsanställd
Ej angett
Servicevärdar till Stena Line
Stena Line Scandinavia AB Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000034483279