Jobbet Automationsingenjör till Cactus Utilities i Jönköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Automationsingenjör till Cactus Utilities i Jönköping! publicerad av Academic Work

Heltid
Jönköping
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa system som gör skillnad för samhällsviktig infrastruktur? Trivs du med att arbeta i projektform där du får frihet och ansvar? Nu söker Cactus Utilities en nyfiken Automationsingenjör som brinner för process- och automationsteknik och som vill jobba med ett av de mest moderna driftsystemen i världen Cactus Eye. Väx tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor hos Cactus Utilities i Jönköping!

Cactus Utilities ser bland annat till att över fem miljoner svenskar dagligen har vatten i sina kranar. Cactus Utilities system finns installerade hos många av Sveriges största vatten och reningsverk ibland annat Stockholm, Göteborg och Malmö. I Jönköping behöver man nu stärka upp det kompetenta teamet om sex medarbetare med ytterligare en engagerad och driven Automationsingenjör. På kontoret präglas arbetet av ett öppet arbetsklimat, en ödmjuk attityd och en stämning med mycket energi och glädje. Företagets arbete skapar en betydande mening för hela samhället.

Just den här tjänsten riktar sig till Cactus Utilities vatten- och avloppssystem. I den här tjänsten får du möjlighet att se helheten i ditt arbete. En stimulerande och kreativ miljö, tydliga och mätbara mål samt realistiska krav och utmaningar lägger grunden för att kunna göra ett bra arbete. Genom delaktighet och ansvar medverkar du i projekten från anbud till driftsättning.

Kandidatprofil

Som Automationsingenjör består ditt arbete av konfigurering av t ex processbilder i Cactus Utilities driftdatorsystem SCADA/DCS, programmering av styrsystem i PLC samt driftsättning. I tjänsten ingår även dokumentation av utfört arbete. Tjänsten kommer inkludera en hel del projektledning av både mindre och större projekt inom olika branscher. I de mindre projekten kan du vara ansvarig och drivande själv, i de större projekten kan du samarbeta med flera av dina högst kompetenta kollegor. Du arbetar med flera projekt parallellt och de brukar vanligtvis inkludera mellan 1-4 personer. Projekten brukar omsätta en till fem miljoner kronor och för dessa projekt kommer du ha budgetansvar.

Här får du samarbeta med, och lära av många av Sveriges mest erfarna projektledare, processingenjörer, systemutvecklare och automationsingenjörer. För rätt person finns goda möjligheter till att växa både yrkesmässigt och på det personliga planet.

* Är högskole- eller civilingenjör med inriktning inom automation eller motsvarande, alternativt så har du läst en YH-utbildning inom automation
* Goda kunskaper inom SCADA, PLC-, DCS-, och/eller HMI-system
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
* Har B-körkort

Det är en fördel om du har tidigare arbetslivserfarenhet från VA sektorn och/eller jobbat som elektriker, elingenjör eller processingenjör.

Har du dessutom vana av att arbeta inom VA- eller processindustrin så ses det som meriterande men det är inget krav.

Du som söker har förmågan att agera bekvämt och förtroendeingivande i din roll. Du tar självständigt ansvar för ditt arbete och du har förmågan att lösa problem på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Vidare ser vi att du kan arbeta målfokuserat och stabilt samt har förmågan att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du trivs i samarbetet med andra och du agerar lyhört gentemot dina kollegors kompetens och synpunkter.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Jönköping
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cactus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15003464-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Jönköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.