SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Automationsingenjör till AFRY i Varberg! jobb i Varberg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Automationsingenjör till AFRY i Varberg! på Framtiden

Automationsingenjör till AFRY i Varberg!

Framtiden Varberg, Hallands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Nu har du som Automationsingenjör en unik möjlighet att axla en spännande roll på AFRY! Ta möjligheten och ansök rollen som Automationsingenjör!

OM TJÄNSTEN
I din roll som Automationsingenjör kommer du att arbeta som konsult mot kund i olika uppdrag mot kärnkraftsindustrin. Ofta sitter du direkt hos kunden men inhouse-projekt förekommer också. Du som Automationsingenjör kommer att delta i både mindre/kortare underhållsprojekt och större/längre komplexa moderniseringsprojekt där ni ofta är med redan från start, här får du arbeta med utmanade och roliga projekt inom automation och digitalisering.

Exempel på arbetsuppgifter som Automationsingenjör:
  • Projektering, systemering, programmering, verifiering och idrifttagning av automationsprojekt inom kärnkraftsbranschen
  • Aktivt bidra till förstudier, utredningar, support och serviceåtaganden
  • Delta i utveckling av metoder och verktyg för effektiviserad engineering och förbättrad kvalitet
I rollen som Automationsingenjör kommer du inleda ditt arbeta inhouse för att sedan få egna uppdrag ute hos kund mot kärnkraftsindustrin.

OM AFRY
AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 17 000 medarbetare och kontor i 40 länder. De är experter inom inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

Mer om AFRY på eventuellt intervjutillfälle

DIN PROFIL
Förutom din utbildning läggs stor vikt på din personlighet som Automationsingenjör. Vi söker dig som är driven, framåt och drivs av utveckling. Här är du ansiktet ut mot kund så här krävs det att du är social, gillar relationsbyggande samt levererar efter kundens behov. Vidare ser vi att du är en nyfiken lagspelare som nu är hungrig på att starta din karriär som Automationsingenjör!

Skallkrav:
  • Civil- eller högskoleingenjörsexamen eller motsvarande inom el eller automation
  • Intresse av styrteknik
  • PLC från skolan
  • Flytande svenska och engelska
  • För tjänsten krävs att du har B-körkort och att du är flexibel då resor är en naturlig del i din roll
OM FRAMTIDEN
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos AFRY.

VILKOR
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Placering: Varberg

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000119128842