Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Automationsingenjör sökes till välkänt bolag i Umeå job in Umeå at Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Automationsingenjör sökes till välkänt bolag i Umeå på Randstad AB

Automationsingenjör sökes till välkänt bolag i Umeå

Randstad AB Umeå, Västerbottens län Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Till vår kund i Umeå söker nu Randstad efter en automationsingenjör för ett spännande konsultuppdrag på ett år. Har du en teknisk utbildning från högskola och är intresserad av ett nytt och lärorikt arbete där du får jobba med den senaste tekniken hos ett välkänt bolag mot gruvbranschen? Då är detta jobbet du letar efter! Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Vår kund marknadsför och levererar kundanpassade systemlösningar och tjänster för industrikunder på svensk och internationell marknad. De anses vara en av de största leverantörerna i branschen. Deras fokus ligger på säkerhet, tillväxt och samarbete. Deras erbjudande innefattande allt från elektrifiering, drivsystem- och automationslösningar, kvalitetsstyrning av materialet, till produktions- och planeringssystem för hela fabriker samt tjänster för avancerad analys och service. 

Dina ansvarsområden:
 • Du blir en ledande person i våra i leveranser mot kund där vi levererar projekt och systemlösningar inom el- och automation baserade på vår kunds industriella styrsystem 800xA.
 • Du får möjlighet att vara med i projektleveranser i alla faser från idé till idrifttagning och uppföljning samt eftermarknadsupport till kunderna.
 • Det här är en varierande roll där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, i nära samarbete med kollegor och kunder.
Vill du utmana dig själv och bygga grunden för en spännande framtid i ett internationellt bolag så kan det vara just dig vi söker! Hos vår kund finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter


arbetstider.

Ort: Umeå

Omfattning: Heltid, dagtid. Uppdraget börjar i augusti 2021 och sträcker sig till och med augusti 2022. 


kvalifikationer.

 • Du har en teknisk utbildning från universitet, högskola eller yrkeshögskola (YH) med inriktning mot el, automation, data eller motsvarande alternativt gymnasienivå med tillhörande yrkeslivserfarenhet.
 • Meriterande om du har relevant erfarenhet av industriella styrsystem (PLC/SCADA/DCS).
 • Särskilt meriterande om du har tidigare erfarenhet av System 800xA samt goda kunskaper om IT-system.
 • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
 • För att lyckas behöver du ha drivkraft, vara målinriktad och kommunikativ samt strukturerad och prestigelös lagspelare med ett brinnande intresse för teknik.
 • Du trivs i en ledande roll där du får ta ansvar och initiativ.
 • Du sätter kunden i fokus och har en förmåga att bygga goda relationer såväl internt som externt.
 • Resor i tjänsten inom Sverige förekommer. B-körkort är ett krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Andreas Berglund, konsultchef på 072-150 47 97 eller [ Link removed ]
 

Rekommenderade jobb

Automationsingenjör sökes till välkänt bolag i Umeå
Randstad AB Umeå Deltid
Mekaniker till Vindeln
Uniflex Västerbottens län - Vindeln Heltidsanställd
Ej angett
CNC - operatör till Cytiva i Umeå
Lernia Västerbottens län - Umeå Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201345705