Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Automationsingenjör sökes till familjeföretag! jobb i Vadstena på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Automationsingenjör sökes till familjeföretag! på Framtiden

Automationsingenjör sökes till familjeföretag!

Framtiden Vadstena, Östergötlands län Heltid


Är du en Automationsingenjör och vill arbeta i ett bolag som erbjuder smarta och modulära transportörlösningar till kunder runt om i hela världen?
Vill du ha ett roligt och varierande jobb och vill resa 5–10 gånger per år?
Om ja, skicka in din ansökan idag!

VÅRT ERBJUDANDE
Här kommer du att få arbeta i ett familjeföretag som värnar om gemensamma aktiviteter, luncher och korta beslutsvägar. Du kommer att få arbeta med internationella kunder, stora som mindre.
Här kommer du att få möjligheten att utveckla och installera materialflödessystem i ett härligt team!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som automationsingenjör på EWAB kommer du att ingå som nyckelspelare i de projektteam som projekterar, levererar och installerar våra materialflödessystem.
Din huvuduppgift är arbete avseende maskinstyrning, HMI och säkerhetsfunktioner för våra kunders anläggningar. Vidare utför du tester, installation och uppstart hos kund samt sammanställer projektinformation och utbildning för slutanvändare.
Om- och tillbyggnad av gamla system förekommer också liksom resor 5–10 gånger per år.
Resorna är inte långa och behöver inte innefatta helger men kan däremot komma med kort varsel.

VÅR KUND
EWAB är en global leverantör av materialflödessystem som finns representerat i 10 länder på fyra kontinenter. The EWAB Group har idag 160 anställda, varav cirka 40 personer arbetar i Vadstena. EWAB hjälper sina kunder med att effektivisera och automatisera sitt materialflöde, bland kunderna hittar du flertalet av världens ledande biltillverkare och deras underleverantörer.
EWAB finns tidigt med i kundernas investeringsprojekt och hjälper till med allt från konsultativ försäljning, till design, bygg och implementering av nya materialflödessystem.

EWAB startade 1970 i Vadstena som ett litet automationsföretag och är än idag ett familjeföretag. Det märks tydligt i den positiva, innovativa och hjärtliga företagskultur som präglar bolaget med gemensamma aktiviteter, luncher och korta beslutsvägar.

DIN PROFIL
Du är en självgående lagspelare som är genuint intresserad av ny teknik så pass att du söker efter denna på egen hand. För att lyckas i rollen triggas du av att hitta lösningar och att arbeta strukturerat finns i ditt DNA.

Skallkrav:
- Teknisk utbildning på universitets-/högskolenivå eller YH-utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom automation
- Tidigare erfarenhet av PLC & HMI
- Svenska och engelska i både tal- och skrift

Meriterande:
- Kunskaper inom Siemens, Rockwell, Beckhoff eller Mitsubishi
- Kunskaper inom elkonstruktion eller el- och pneumatikförståelse

OM OSS PÅ FRAMTIDEN AB
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
På Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


KONTAKTPERSON
Elin Nors
Personalansvarig Framtiden AB
[ Link removed ]


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000075068968