Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Automationsingenjör sökes till ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag jobb i Varberg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Automationsingenjör sökes till ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag på Framtiden

Automationsingenjör sökes till ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag

Framtiden Varberg, Hallands län Heltid
Är du automationsingenjör och vill få möjlighet att arbeta med en nyckelspelare på energimarknaden? Här får du stora möjligheter att få växa inom företaget och delta i utmanande och spännande projekt!

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag och är även rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Företaget har 17 000 hängivna medarbetare inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I din roll som automationsingenjör kommer du att arbeta som konsult mot kund i olika uppdrag mot kärnkraftsindustrin, ofta sitter du direkt hos kunden men inhouse-projekt förekommer också. Du kommer att delta i både mindre/kortare underhållsprojekt och större/längre komplexa moderniseringsprojekt där ni ofta är med redan från start, här får du arbeta med utmanade och roliga projekt inom automation och digitalisering.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Projektering, systemering, programmering, verifiering och idrifttagning av automationsprojekt inom kärnkraftsbranschen
• Aktivt bidra till förstudier, utredningar, support och serviceåtaganden
• Delta i utveckling av metoder och verktyg för effektiviserad engineering och förbättrad kvalitet

Som junior kommer du få mer ansvarstagande arbetsuppuppgifter på sikt exempelvis delta i försäljning med teknikstöd och möten med kund och underleverantörer

DIN PROFIL
Vi söker dig som har en högskole-/civilingenjörsutbildning inom el eller automation. Du talar svenska, har en konsultmässig personlighet och är ödmjuk. För att trivas i rollen krävs det att du har en god social kompetens, är initiativtagande samt har en god struktur i ditt arbetssätt. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll. Du känner igen dig i att vara en lagspelare som gillar och drivs av att arbeta och utvecklas i team med andra. Du är engagerad och pålitlig som person och vågar att tänka utan för ramarna för att hitta nya och bättre lösningar.

Skallkrav
  • Civil- eller högskoleingenjörsexamen eller motsvarande inom el/automation
  • Intresse av styrteknik
  • PLC från skolan
  • Flytande svenska och engelska
  • För tjänsten krävs att du har B-körkort och att du är flexibel då resor är en naturlig del i din roll

Meriterande
  • Kunskaper inom ABB 800


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum:  November 2021
Placeringsort: Varberg   
Omfattning: Heltid, 100 % 

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000075430499