Jobbet Automationsingenjör sökes till Datalogic i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Automationsingenjör sökes till Datalogic i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Brinner du för IT/Teknik? Är du på jakt efter en spännande roll med varierade arbetsuppgifter inom allt från teknisk support och test till installation och kundkontakt? Vill du bli en del av ett företag där du får möjlighet att utvecklas och växa?

Information om uppdraget:

Datalogic Automation behöver nu förstärka sin tekniska avdelning. StudentConsulting söker därför å deras vägnar nu en driven kandidat med ett stort tekniskt intresse. Tjänsten innefattar kundkontakt i form av telefonsupport, men också medverkan på kundbesök och så småningom ledande av kundprojekt. Du kommer dessutom bland annat utföra förstudier i projekt, utföra tester och framställa testdokument, ansvara för dokumentation av lösningar, kundanpassningar och konstruktioner, samt ta fram kundspecifika lösningar och underlag till offerter.

Tjänsten är på heltid och utgår från kontoret i Malmö. Resor till kunder, seminarium och utbildningar förekommer och antalet resdagar med övernattning uppskattas till ca 30 dagar per år. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting, men du kommer anställas direkt av Datalogic Automation.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en yrkesutbildning mot automationsteknik. Du har ett brinnande intresse för teknik och en vilja att utvecklas och växa inom företaget. Datakunskaper inom Microsoft Office och nätverkskunskaper som exempelvis Wlan, Lan och TCP/IP är något du besitter. Du har en förmåga att arbeta såväl ensam som i grupp, behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt har B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av automation sedan tidigare, men det är inget krav.

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till micaela.westerlund@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

Internationella Datalogic Automation AB är en av de ledande tillverkarna i världen av produkter för automatisk identifiering för tillverkningsindustrin och är en del av Datalogic Group. Sedan 1972 erbjuder Datalogic lösningar för alla typer av industrier, exempelvis läkemedels-, livsmedels- och bilindustrin. Företagets produkter och lösningar är ledande i sina respektive affärsområden och de erbjuder bland annat streckkodsläsare, lösningar för märkning med den senaste laserteknologin samt vision system för både hård- och mjukvara. Datalogic har sitt huvudkontor i Bologna i Italien, men från kontoret i Malmö leds Datalogic Automations verksamhet i Skandinavien och Baltikum.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42085

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Malmö).
Du kan avregistrera dig när som helst.