Jobbet Automationsingenjör mot maskin till innovativt företag i Jönköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Automationsingenjör mot maskin till innovativt företag i Jönköping! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Är du redo för en ny utmaning som Automationsingenjör? Vill du arbeta med avancerade lösningar på ett innovativt företag i framkant? Då är denna tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som Automationsingenjör hos Aercrete Technology kommer du att vara en nyckelfunktion i utvecklingsprojekt och produktion. Du kommer att arbeta med bland annat programmering, driftsättning, service och support gentemot kunder ute på byggarbetsplatser som behöver support med maskinerna både i Sverige och internationellt. Du kommer att vara en del av ett team som tillsammans driver projekt framåt med gemensamma mål. Exempel på arbetsuppgifter: • Utveckling av automationskoncept för befintliga och nya produkter • Integrera befintliga och nya lösningar • Utveckla system för kontroll och återkoppling av befintliga och nya produkter • Stöd för ny produktutveckling • Stöd till marknadslansering och support av lösningar och produkter som kräver teknisk förklaring

Om företaget
Aercrete Technology tillverkar och säljer maskiner som gör skumbetong till byggbranschen. Skumbetong går att använda till ett flertal områden, såsom vägar, hus, och mycket mer därtill. Skumbetong är dessutom mer miljövänlig och isolerar betydligt bättre en vanlig betong. Aercrete Technologys produktionsteknik är unik och de har vuxit väldigt mycket det senaste året. Just nu är de 10 st anställda, allt från svetsare till, C-programmerare, kemister, montörer, mjukvaruprogrammerare och godsmottagare.

Din profil
Som person är du genuint intresserad av automation och teknik och vill nu få en ny utmaning. Du är serviceinriktad, engagerad och strukturerad i ditt arbete. Skallkrav: • Ingenjörs- eller YH-utbildning inom elektroteknik, automationsteknik eller processteknik. • Arbetserfarenhet av PLC-programmering • Svenska i tal och skrift • Engelska i tal och skrift • Körkort B Meriterande: • Praktisk kunskap av elektromekanisk maskinstyrning • Kunna läsa och förstå mekanik-/elritningar

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos vårt kundföretag!

Villkor
Start: Omgående Omfattning: Heltid Placering: Jönköping/Bankeryd Lön: Enligt avtal Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

20627

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till