Jobbet Automationsingenjör / Life Science har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Automationsingenjör / Life Science publicerad av Semcon

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med automationslösningar i en bransch som gör skillnad och skapar värde för människor?
Bli konsult inom Life Science på Semcon! 
 
Semcon har ett brett erbjudande inom Life Science och vi hjälper våra kunder bland annat med effektivisering av produktion, säkerställning av rätt kvalitet samt projektering och digitalisering av processer. Att arbeta som konsult inom Life Science på Semcon innebär möjlighet till ett nationellt nätverkande samt att du är med och bidrar till nya medicintekniska lösningar och får vara med och utveckla läkemedelsbranschen och Pharma 4.0.  
I Uppsala arbetar vi med produkt- och produktionsutveckling med slutanvändaren i fokus och här återfinns de flesta av kunderna inom Life Science-sektorn. Semcons team i Uppsala består av 50 konsulter och här finns en gemenskap och närhet till såväl kollegor som chefer som gör det lätt att få vara med att påverka, bidra och göra skillnad.  
I rollen som automationsingenjör kommer du att arbeta med uppdrag eller projekt inom automation. Uppdragen kan innebära att vara projektmedlem och bidra med kompetens rörande automationslösningar, kravställning av system- och automationslösningar eller att vara delaktig vid installation eller uppdatering av maskinutrustningar. Det kan även röra automation av industriella anläggningar, specifikationer, implementering eller idrifttagning.   
Denna roll passar dig som har erfarenhet av automation och produktion och är utbildad ingenjör eller motsvarande. Du är van vid att arbeta med kravspecifikationer och har erfarenhet av automatiserade produktionsprocesser inom Life Science. En fördel är också om du har erfarenhet av arbete med dataintegritet och GAMP/Part 11.  
Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen – varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.  
Här och här kan du läsa mer om vad Semcon gör inom Life Science. Vi har även utbildningar för dig som arbetar i branschen, här kan du läsa mer om dessa.  
Vill du arbeta inom Life Science på Semcon i Uppsala? Vänligen skicka in din ansökan. Vid frågor är du välkommen att kontakta Team Manager Johan Lundström. Vi hoppas höra från dig!  
Sökord:
automation, produktion, LifeScience, engineer, ingenjör, Semcon, Uppsala, Pharma 4.0, consultant   

Referens

145487

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till