SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Dispatcher till internationellt bolag i Göteborg! på Academic Work

Dispatcher till internationellt bolag i Göteborg!

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Nu söker vi en dispatcher till internationellt bolag i Göteborg. Tjänsten passar dig som trivs i en koordinerande roll, där du har många bollar i luften. Läs mer nedan och ansök redan idag!Om tjänsten

Vår kund är ett globalt containerrederi som erbjuder sina kunder transporter och distribution av gods via sjö. Företaget har en prestigelös organisation med en stark sammanhållning, där medarbetare får stort förtroende och tillit. Nu söker de en kollega till Intermodal avdelningen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [ Link removed ] .Arbetsuppgifter

I rollen som dispatcher tillhör du den intermodala avdelningen som ansvarar för att hantera väg- och tåglösningar i Skandinavien.

Ditt huvudansvar blir att planera företagets intermodala import och export mellan kund och hamn på ett noggrant och effektivt sätt med stor fokus på kundtillfredställelse och punktlighet.

Du kan administrera arbete i flera olika program och trivs med ett stundtals högt tempo. Du ställer upp för dina medarbetare vid behov och kan räkna med att få stöd när du behöver det. Du hanterar avvikelser i flödet med lugn och är duktig på att kommunicera med såväl externa som interna intressenter. Då engelska är affärsspråket behärskar du även detta i tal och text.

Vid start erbjuds du en gedigen introduktion med gott stöd från ett team med fem meddarbetare som alla jobbar för att hålla en hög servicenivå och för att förbättra våra produkter.

Jobbkrav
 • Har en avslutad eftergymasial utbildning inom logistik
 • Har god systemvana
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Det är även meriterande om du:

 • Har arbetslivserfarenhet av liknande roller sedan tidigare, exempelvis spedition eller kunstjänst
 • Har kunskaper i norska och danska, i både tal och skrift

I rollen har du många kontaktytor och arbetar tätt ihop med ditt team och övriga parter, varpå du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar att jobba tillsammans med andra. Som person är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa sig efter nya situationer. Därtill trivs du i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar. Du motiveras av att agera problemlösande och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker.Vi söker dig som är

 • Samarbetsförmåga
 • Resultatinriktad
 • Serviceminded


Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Centrala Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15089804-SE