Jobbet Automationselektriker till EMVE har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Automationselektriker till EMVE publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Åstorp

Arbetsbeskrivning


Poolia söker för rekrytering till EMVE en ansvarstagande och lösningsorienterad Automationselektriker. Tjänsten är på heltid (dagtid) och placerad vid huvudkontoret i Åstorp.

Vill du arbeta i ett långsiktigt och framgångsrikt familjeföretag? Är du intresserad av en tjänst som ger möjlighet till personlig utveckling i en internationell miljö?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer ingå i ett team med kontakter både externt och internt i ett familjärt och framgångsrikt bolag som kännetecknas av korta beslutsvägar, en hög ambitionsnivå och en närhet till sina kunder.

Dina huvuduppgifter blir elektriska installationer vid nytillverkning av maskiner och anläggningar, enklare programmering samt installation och service på befintliga maskiner och anläggningar hos kund, både egentillverkade samt våra samarbetspartners. Du kommer också att medverka vid uppstart/driftsättning av maskiner och anläggningar hos våra kunder.

Vår största marknad är Sverige, Norge och Finland, men våra maskiner finns representerade i olika delar av världen.

Tjänsten innebär ca 40 övernattningar per år.

Du rapporterar till Automationschefen.

Vem är du?
Du har minst 3-årig gymnasial utbildning inom el och automation eller likvärdigt område. Du har goda kunskaper inom industriautomation.

Du har minst några års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av elinstallationer inom industrin.

Tjänsten kräver att du är behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Kunskap inom PLC, enklare programmering och datorvana är kompetenser som är meriterande.

För att vara framgångsrik som Automationselektriker tror vi att du är ansvarstagande, analytisk, noggrann, målinriktad och ordningsam. Du drivs av att hitta lösningar och göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda. Du är också flexibel och har lätt för att samarbeta samt har en social kompetens.

Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Om verksamheten
EMVE är ett familjeföretag med ca 45 anställda och en omsättning på ca 110 Mkr.

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för skonsam hantering av grönsaker och livsmedel. Vi representerar mer än 100 års kompetens för leverans av maskiner till potatis, morot, grönsaker och livsmedelsindustrier. Vi står för hög kvalitet, service och funktionspålitlighet baserad på modern teknik.

EMVE projekterar

Vi är specialist på att projektera och skräddarsy produktionslinjer i nära samarbete med kunden. Våra produktionslinjer karaktäriseras av skonsam och rationell hantering av produkten. Vårt maskinutbud har en stor spännvidd. Allt från mottag, sortering, tvättning, silobuffertering, provtagning vidare till paketering och palletering. Även maskiner för skalning och process ingår i sortimentet.

EMVE levererar

Vi erbjuder nyckelfärdig utrustning, dvs allt ingår såsom frakt, montering, manöversystem och utbildning. Vi möter konsekvent livsmedelsindustrins högt ställda krav på hygien tillförlitlighet, underhållskrav och säkerhet

Se vidare www.emve.com för närmare information om bolaget.

Referens

57422

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till