SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Chef för Automation till Octapharma i Stockholm jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Chef för Automation till Octapharma i Stockholm på TNG Tech

Chef för Automation till Octapharma i Stockholm

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Nu söker vi en erfaren ledare till rollen som chef för avdelningen Automation till Octapharma på Kungsholmen i Stockholm

Är du en erfaren ledare med en god teknisk förståelse som vill bidra till människors liv och hälsa? Tycker du dessutom om att leda och arbeta med taktiskt och strategiskt planering? Bra! Då kanske du är den chef vi söker med ansvar för att leda avdelningen Automation till Octapharma på Kungsholmen i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Octapharma är ett familjeföretag som är stolta tillverkare av läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen. Som Automationschef får du en spännande roll där du arbetar tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.

Ditt ansvar är att leda, planera och delegera arbetet inom avdelningens verksamhetsområde. Du är systemägare för företagets driftövervakningssystem (FIX) samt ansvarar för systemförvaltning av automationssystem inom produktion och media. Du förväntas arbeta strategiskt framåt med förebyggande underhåll och förbättringar. 

I rollen har du personalansvar för 16 kompetenta medarbetare som är el- och automationstekniker, el- och automationsingenjörer och systemingenjörer som arbetar i skift. I rollen samverkar du tätt tillsammans med chef för Technical Unit och ingår i Technical Units ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:

  • leda, planera och delegera arbetet inom avdelningen.
  • vara systemägare för företagets driftövervakningssystem.
  • ansvara för systemförvaltning av automationssystem inom produktion och media.
  • ansvara för genomförandet av elektrisk service och underhåll med särskild tonvikt på utrustning inom produktion, media och fastigheter.
  • planera och aktualisera underhållsrutiner samt integrera dessa mot gällande underhållssystem.
  • initiera serviceavtal med leverantörer.
  • aktivt arbeta för att öka den tekniska kvalitets-/kompetensnivån inom företaget.
  • delta i tekniska utredningar och investeringsprojekt samt kravställa och granska underlag för nyanskaffning och tekniska förändringar av el-, styr- och övervakningssystem. Deltar i provkörning och kvalificering av ny utrustning samt utför FAT hos leverantör.
  • upprätta rutiner för handhavande av dokumentation, ritningar mm för styr- och övervakningssystem. Ta fram standarder och instruktioner för styr- och övervakningssystem.

Värt att veta

Octapharma är det största privatägda och fristående företaget i världen inom plasmafraktionering. Deras läkemedel består av högkvalitativa humana proteiner utvunna ur blodplasma eller med hjälp av rekombinant DNA-teknik. De utvecklar och tillverkar läkemedel för patienter inom tre behandlingsområden: hematologi, immunterapi och intensivvård.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har en ingenjörsutbildning med relevant inriktning, eller motsvarande erfarenhet. En lång erfarenhet av arbetsledning, gärna inom läkemedels- eller processindustri. Kanske har du erfarenhet av förändringsarbete?

Du har också ett gediget intresse för att leda genom att vara engagerad och närvarande. Eftersom du arbetar över team-gränserna kommunicerar du effektivt med andra och delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer dina medarbetare och kollegor när det uppstår problem. 

Som person är du intresserad och prestigelös med fokus på resultat. Då du arbetar med läkemedel är det av stor vikt att du är kvalitetsmedveten och noggrann.

 Du har en god teknisk förståelse och är analytisk. Du trivs med att utvecklas i din yrkesroll. Vi ser att du har goda språk -och skrivkunskaper i svenska samt engelska.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: C703DF5D76224D228AE52EA472744851