Jobbet Automationingenjör / El- & Instrumentingenjör till Valmet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Automationingenjör / El- & Instrumentingenjör till Valmet publicerad av Bravura

Full-Time
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av PLC-programmering och vill vara med att leda eftermarkandsprojekt inom industriell service? Hos Valmet erbjuds du en roll med möjlighet till varierande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bravura.

Om företaget

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmet AB ingår i den finska Valmet-koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen. Idag arbetar cirka 13 000 anställda på Valmet Globalt utav dessa arbetar ca 1500 i Sverige och 450 är placerad i Sundsvall. I Sundsvall har Valmet 450 anställda och levererar processer och utrustning för kemisk och mekanisk massaframställning, fiberboardproduktion, balhantering och hydrolyssystem för framställning av biobränslen. Valmet har en stor kundbas i Skandinavien. Tre av fyra svenska pappersbruk är levererade av Valmet (86% av kapaciteten). Många marknadsledande globala skogs- och energiföretag har sin bas i Sverige, till exempel SCA och Stora Enso.

Arbetsuppgifter

I rollen som el- och instrumentingenjör på arbetar du med service inom automation och förbättringar av eftermarknadsprojekten. Du ingår i gruppen Service Products och Process Support. I arbetet ingår migrering mellan gamla och nya system i kundernas anläggningar samt vidareutveckling av funktioner för diagnostik och fjärrövervakning. Tjänsten innebär varierande uppgifter och du kommer att ha täta kontakter med ett flertal andra enheter inom Valmet lokalt och globalt. Du arbetar i ett mindre team med varierande erfarenhet. Inledningsvis erbjuds du introduktion och stöd av erfarna kollegor. I denna tjänst ingår resor då man är ute på drift hos kund. Du bör vara inställd på att delta i driftagningar och antalet resdagar kan du själv vara med att påverka.

Formella krav

• Högskoleingenjör exempelvis inom automation eller process • Erfarenhet av PLC, HMI, motorstyrning och instrumentering • Erfarenhet av processindustrin är meriterande • Erfarenhet av SiteBase eller COMOS är meriterande • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift • B-körkort Som el- och instrumentingenjör på Valmet behöver du som person ha ett stort tekniskt intresse tillsammans med en god förmåga att vilja lösa problem. Du är driven, vetgirig och engagerad i ditt arbete och ser vikten av att leverera kvalitetssäkra lösningar till kunder. I rollen ingår samarbete med kollegor och mycket kommunikation med kund och därför är det viktigt att du är bra på att kommunicera. Du är öppen inför förändringar samt har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. På sikt vill du utvecklas i din roll inom organisationen.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Sundsvall Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Sökord: PLC, HMI, COMOS, SiteBase, Valmet, pappaersmassa, processindustri, ingenjörer, ingenjör, resor, globalt, internationellt, utveckling, programmering, styrteknik, automation, process, processingenjör, automationsingenjör, instrumentering, industri, anläggning, fabrik, kemi, mekanik, fiberboard

Referens

2873801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till