Jobbet Automation Engineer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Heltidsanställd
Avesta

Arbetsbeskrivning

Din nya roll
Som Automationsingenjör på AGA kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att serva de olika automationssystemen på våra 50 fabriker. Från vårt Remote Operating Center i Avesta kommer du ansvara för det löpande arbetet såsom uppdateringar och förändringar i systemen samt supportera i tekniska frågor. Rollen innebär ett arbete med omväxlande, intressanta och stimulerande arbetsuppgifter där problemlösning är en stor del av arbetet.

Vi erbjuder våra anställda goda arbetsvillkor och möjligheter till kompetensutveckling. Placeringen av tjänsten är bland trevliga kollegor i våra fina lokaler i Avesta. I tjänsten ingår det resor inom Norden och till de Baltiska länderna.

Vem du är
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
· Ingenjörsutbildning
· Minst 5 års erfarenhet som Automationsingenjör
· Erfarenhet av processindustrin
· Systemkunskap i ett eller flera system som Siemens, Emerson, Modicon
· Flytande språkkunskap i svenska och engelska i både tal och skrift

För att trivas i rollen tror vi att du har en naturlig nyfikenhet och trivs med att ständigt ta dig an nya utmaningar och olika problem att lösa. Du kommer från en liknande produktionsmiljö och har tidigare arbetat med automationssystem i processindustrin. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god social förmåga och kan samarbeta i grupp. Vidare trivs du med att ha många bollar i luften och en god förmåga att strukturera ditt arbete. Det är en förutsättning att du är självgående i ditt arbete och bekväm med det för att trivas i rollen.

Vi erbjuder
På AGA ​​får du möjlighet att arbeta med varierande, intressanta och utmanande uppgifter i en stimulerande arbetsmiljö. Du kommer spela en viktig roll för vår utveckling och tillväxt. Vi erbjuder bra anställningsvillkor för våra medarbetare i form av bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning. Vårt varumärke är mycket starkt och utvecklingsmöjligheterna på AGA är många för den som så önskar.

Ditt nya företag
AGA är det ledande gasbolaget i Norden och Baltikum som utgör delregionen Europe North inom The Linde Group. The Linde Group är ett världsledande gas- och teknikföretag med omkring 65 500 anställda som arbetar i mer än 100 länder över hela världen.

AGA är den självklara samarbetspartnern för företag inom många olika branscher. Vi har ett omfattande utbud av produkter och tjänster för industri- och specialgas och teknisk support för att uppfylla våra kunders behov. På AGA hjälper vi våra kunder att skapa mervärde, tydliga konkurrensfördelar och därmed säkerhet, hållbarhet och bättre lönsamhet.

Ansökan
I den här rekryteringen arbetar AGA med Hays. För frågor om rollen och processen kontakta Ellen Hallengren på +46 76 949 10 00 eller ellen.hallengren@hays.com. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt, så vänta inte med att ansöka via knappen nedan. Vi ser fram emot din ansökan!


Referens

897933

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till