Jobbet Attraktivt företag söker C/CE Chaufförer till sommaren i Borlänge! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Attraktivt företag söker C/CE Chaufförer till sommaren i Borlänge! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Borlänge

Arbetsbeskrivning

Vi har den stora äran att hjälpa vår mycket attraktiva kund, med tillsättningen av C/CE chaufförer i sommar!

Information om uppdraget:

Företaget arbetar inom logistikbranschen och arbetsuppgifterna består av lastning, lossning och transport av gods till kunder i Dalarna med omnejd. Vissa längre sträckor förekommer också. Du kommer att ha kundkontakter och vara företagets ansikte utåt, det är därför viktigt att du trivs i rollen som den glada och serviceinriktade chauffören som vill göra det lilla extra för sina kunder.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och vara uthyrd till en av våra kunder i Borlänge. Arbetstiderna är varierande och förlagda på både förmiddagar och eftermiddagar. Du är varmt välkommen att söka tjänsten, även om du är bosatt en bit bort. Vi är vana vid att fixa det mesta och lever efter mottot: Ingenting är omöjligt!

Detta söker vi:

Detta söker vi:
Vi söker dig som är driven och brinner för chaufförsyrket. Vidare har du god kommunikationsförmåga och kunskap inom det svenska språket. Gärna erfarenhet eller tidigare arbete inom service, logistik och kundhantering. Som person är du inte rädd för att ta i, då arbetet är fysiskt krävande och du är stresstålig. Krav för tjänsten är: Körkort med behörighet C/CE samt YKB. ADR och truckkort är meriterande.
Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42237

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Säljare EPH Falun Falun Elgiganten AB
Vi söker säljare till First Alarm i Falun. Borlänge StudentConsulting
Djupdyk i systemutveckling hos Bouvet! Borlänge Academic Work
Printtekniker Borlänge Atea
Extrajobb som projektingenjör Falun Academic Work
Markförhandlare till ÅF Future Talent North Borlänge Professionals Nord
Elkraftsingenjör till Sandviken Energi Sandviken Academic Work
Biträdande Utredare till Trafikverket Borlänge Academic Work
Projektledare Borlänge Atea

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till